Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8389059
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BILJARD

Dvodelna palica za snooker ali angleški biljard CLUB 500

GEOLOGIC
4/5
4/5
Decathlon
Palica je zasnovana za redno igranje snooker ali angleškega biljarda. Iščete učinkovito in enostavno palico za snooker ali angleški biljard? Zaradi zasnove iz jesenovega lesa in ozke oblike omogoča igranje s prijatelji ali na tekmovanjih.

Prednosti izdelka

Natančnost Igrajte natančno: palica s prilepljeno kapico s premerom 10 mm.
Enostaven transport Zaradi jeklenega spoja na sredini jo lahko ločite v dva dela.
Enostavno sestavljanje / razstavljanje S standardnim navojem v nekaj zavojih pritrdite palico.

Tehnične informacije

Teža, mere in sestava palice za angleški biljard

Palica upošteva obliko za snooker biljard: tehta 540 g (19 oz) in je dolga 145 cm (57"). To so standardne mere palic. 10-mm kapica je primerna za krogle za snooker biljard.
Palica je izdelana iz jesenovega lesa, ima črno konico in gladek premaz tako kot druge palice za angleški biljard. Ovoj in spoj sta izdelana iz medenine.

Malo zgodovine in zemljepisa pri igranju biljarda

Jesen je izjemno čvrst les. Lahko ga uporabite za izdelavo tankih palic, ki so primerne za krogle za angleški biljard. Palice za snooker biljard so izdelane iz jesenovega lesa. Jesen je zelo razširjen v Evropi, zato predstavlja logično izbiro za izdelavo palic.

Enostavno prenašanje, učinkovita igra in ojačitev na ročaju: prednosti palice

Palico lahko ločite v 2 dela in tako olajšate prenašanje.
Spoj zagotavlja odlično čvrstost in poskrbi, da boste pozabili, da igrate z dvodelno palico. S standardnim navojem v nekaj zavojih sestavite ali razstavite palico. Zadnji del ročaja (del, ki ga položite na tla) je izdelan iz gume: tako palice ne boste poškodovali na tleh medtem, ko čakate na naslednji udarec!

Nasvet naše ekipe za biljard

Pri biljardu je potrebna natančnost. To pomeni, da je pomemben tudi položaj. Vzemite si čas, da najdete položaj, v katerem se boste počutili stabilno in sproščeno. Miza za snooker biljard je velika! Nagnite se naprej in se z brado skoraj dotikajte palice.

Ali ste vedeli?Poskrbeti morate za vzdrževanje kapice

Kapica predstavlja končni del palice.
S tem delom udarite kroglo: obrabi se in morate jo zamenjati. Če ste zamenjali kapico ali uporabljate novo palico, morate konico pripraviti. Kapico zbrusite z brusnim papirjem, da odstranite lak, zmehčate usnje in zgladite kote tako, da boste s kapico enakomerno udarili kroglo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Ročaj
100% Les - trdi
Držalo
100% Les - trdi
Odbijač
100% Nitrilna guma (NBR)
Puša
100% Med
Kapica
100% Usnje
Nasveti glede zaloge Palica je izdelana iz lesa: da preprečite preoblikovanje, palico shranite vodoravno, pri čemer je ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi, vlagi in spremembam v temperaturi.

Naše obveze

Corentin, Manon, Denis in Bérangère, člani ekipe znamke Geologic in dobitniki zlate, srebrne in bronaste medalje v francoskem biljardu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe