Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
Črne plavalne kratke hlače 500
OLAIAN
8569230

Črne plavalne kratke hlače 500

15,99 €
9,99 €
-37%
Najnižja cena v 30 dneh pred popustom je bila 15,99 €
Z davkom
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
  • Črne plavalne kratke hlače 500
Črne plavalne kratke hlače 500
Size :
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Plavalne kratke hlače so zasnovane za do dveurno deskanje na valovih.

PREDNOSTI

Nepremično na valovih

Nepremično na valovih

Ploski pas skrbi, da plavalne kratke hlače ostanejo na svojem mestu v valovih.
Zmanjšano drgnjenje

Zmanjšano drgnjenje

Razmaknjeni ploski šivi in všitek na spoju šivov.
Svoboda giba

Svoboda giba

Material, raztegljiv v dveh smereh, zagotavlja neovirano gibanje.
Hitro sušeč

Hitro sušeč

Vodoodbojna obdelava omogoča odtekanje vode in pospeši sušenje.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Kaj so plavalne kratke hlače?

Plavalne kratke hlače uporabljajo moški in sedaj tudi ženske. Leta 1950 so jih oblikovali za deskanje na valovih. V zadnjih letih so postale popularne in se uporabljajo namesto kopalk. Plavalne kratke hlače (angleško boardshorts) so zasnovane za uporabo pri športih, pri katerih se uporablja deska (angleško board), kot je na primer deskanje na valovih. Nosijo se predvsem za zmanjševanje drgnjenja ob desko.

Izbira plavalnih kratkih hlač

Do dveurna aktivnost: če deskate na valovih do dve uri, boste potrebovali plavalne kratke hlače, ki se tesno oprimejo vašega pasu, vendar ne povzročajo neudobja. Za neovirano gibanje skrbi rahlo raztegljiv material, ki zagotavlja neovirano premikanje nog.

Izbira ustrezne velikosti plavalnih kratkih hlač

Pri izbiri velikosti si oglejte tabelo velikosti, ki je na voljo pri opisu izdelka. Ponudba plavalnih kratkih hlač 500 obsega UK velikosti 10, 12, 14, 16, 18, 20 (EU 38, 40, 42, 44, 46, 48). Na izbiro velikosti vpliva vaša postava. Tukaj je naš nasvet. Če imate bolj mišičast trup in noge, izberite krajše plavalne kratke hlače, ki poudarijo vašo postavo. Če ste bolj suhi in višji, izberite daljše plavalne kratke hlače.

Izbira plavalnih kratkih hlač glede na vrsto pasu

Elastičen pas: omogoča, da se plavalne kratke hlače prilagodijo različnim postavam. Delno elastičen pas: zagotavlja dober oprijem ter se še vedno prilagodi različnim postavam. Ploski pas: zagotavlja dober oprijem, ko padete v valove.

Stabilnost v valovih

Med deskanjem na valovih zaradi potapljanja pod valove ali padanja v njih ne morete enostavno popraviti plavalnih kratkih hlač, ki vam zlezejo dol. Pomembno je, da izberete takšne z ustreznim pasom. Izberite plavalne kratke hlače z elastičnim ali delno elastičnim pasom z zategovalno vrvico ali ploskim pasom ter poskrbite za boljšo oporo.

Zmanjšano draženje

To je ena izmed najpomembnejših lastnosti. Plavalne kratke hlače ali njihovi šivi pogosto povzročajo draženje. Kroj in način sestave naših plavalnih kratkih hlač kar se da preprečujeta draženje med aktivnostjo. Poleg tega imajo plavalne kratke hlače 500 sredinski trak, ki ločuje šive od delov, kjer se pogosto pojavlja draženje, zato zmanjša draženje.

Neovirano gibanje

Med deskanjem na valovih z desko ali kratko desko veliko uporabljate noge, zato plavalne kratke hlače ne smejo ovirati premikanja nog med plavanjem ali sklanjanjem. Za neovirano gibanje skrbi tudi material, ki je raztegljiv v dveh ali v štirih smereh. Plavalne kratke hlače 500 so izdelane iz materiala, ki je raztegljiv v dveh smereh.

Hitro sušenje

Neprijetno je, če se vam na plavalne kratke hlače lepi pesek, ker so le-te mokre. Izberite raztegljiv material, ki se hitreje suši.

Dolžina

Izbira dolgih plavalnih kratkih hlač je odvisna od vaših želja. Zavedati se morate, da krajše plavalne kratke hlače nudijo bolj neovirano gibanje. V velikosti L so dolge 41 cm.

Žepi

Plavalne kratke hlače 500 imajo na desni strani žep z zadrgo.

Pas

Plavalne kratke hlače 500 imajo ploski pas, ki zagotavlja oprijem v valovih med potapljanjem pod valove ali padcem v njih. Ploski pas poleg tega skrbi za večje udobje med veslanjem in ležanjem na deski.

Zaščita pred soncem: osnovna oprema za uporabo s plavalnimi kratkimi hlačami

Poleti ali ko je zunaj vroče, v vodi pa hladno, deskarji deskajo dlje časa ne da bi menjali opremo. Zaradi tega se pojavlja večje tveganje za opekline. Ali ste vedeli? Od vode se odbije od 10 % do 15 % UV-žarkov, kar pomeni, da 40 % do 95 % žarkov prodre 25 cm pod vodo. Zaradi tega je pomembno, da med deskanjem v topli vodi plavalne kratke hlače nosite skupaj z drugo zaščito pred soncem (UV-majico itd.). Odkrijte našo ponudbo izdelkov za zaščito pred soncem!

Kaj je znamka Olaian?

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo izdelke in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo njihovo udobnost in trpežnost ter če v valovih ostanejo na svojem mestu. Obiščite: https://www.olaian.fr/