Sklic : 8091314
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PLEZALNI ČEVLJI/COPATI

Plezalni čevlji MIURA VS

LA SPORTIVA
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Čevlji so zasnovani za plezanje na skalah in stenah z majhnimi oprimki. Podplat Vibram XS Edge zagotavlja odličen oprijem. Patentirani sistem P3 pomaga ohranjati začetno obliko stopalnega loka skozi čas. Ta model je kot nalašč za športno uporabo in je primeren za večino plezalcev.

Prednosti izdelka

Udobje nošenja Prilagajajo se obliki stopala.
Trak na ježek omogoča prilagajanje oprijema.
Trdnost Čvrst podplat za odličen oprijem na manjših oprimkih.
Natančnost Izbočen profil s poudarjenim palcem za večjo natančnost.
Prijem 4-mm guma Vibram XS Edge. Odličen oprijem in odpornost na obrabo.
Enostavno oblačenje Trije trakovi na ježek omogočajo hitro obuvanje.

Tehnične informacije

Priporočila glede velikosti

Če želite izpopolniti svoje plezalne veščine, kupite manjše čevlje (polovico do eno številko manjše kot običajno), vendar vam čevlji ne smejo biti pretesni (ne smejo vas tiščati), da bodo vaša stopala lahko pridobila na gibljivosti, moči in propriocepciji.
Če ste izkušen plezalec, vam predlagamo, da si vzamete čas in preizkusite različne velikosti (od eno do dve velikosti manjše), da bi poiskali najboljše razmerje med udobjem in pritiskom za še več moči pri odrivu.

Oblika čevljev

Asimetrična oblika in novi opetnik, ki zagotavljata boljše udobje in podporo.

Podplat

4-mm guma Vibram® XS Edge za še boljši oprijem.

Sistem P3

Sistem P3 (Permanent Power Platform).
Sistem P3 zagotavlja boljše ohranjanje in učinkovitost čevljev.

Navodila za vzdrževanje

Čevljev nikoli ne perite v pralnem stroju. Toplotni in mehanski tlak jih lahko poškodujeta. Priporočamo, da čevlje perete ročno, bodisi z gobico, namočeno v čisto vodo, bodisi z gobico, namočeno v milnico, nato pa jih posušite na zraku pri sobni temperaturi. Ne sušite jih na radiatorju ali na neposrednem soncu. Priporočamo, da jih redno perete, saj boste tako podaljšali njihovo življenjsko dobo.

Obnova podplatov

Gumijast podplat se pri plezanju hitro obrabi. Pri rednem plezanju je življenjska doba gume običajno šest mesecev. To je odvisno od številnih dejavnikov (vrsta skale, slog plezanja, vrsta smeri itd.). Takoj ko skozi gumo zagledate sintetično usnje, je treba podplat čevljev obnoviti. Če so v sintetičnem usnju že luknje, bo podplat težko obnoviti. V Decathlonovem workshopu ponujajo vrhunske storitve za podaljšanje življenjske dobe vaših čevljev.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Čevljev ne hranite v vročih ali vlažnih prostorih (v avtu poleti, blizu vira toplote). Hranite jih v hladnem in suhem prostoru.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe