Sklic : 8247566
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PNEVMATIKE ZA GORSKA KOLESA ZA MEŠANE TERENE

Črna pnevmatika za gorsko kolo EASY RIDER (toga noga, 26 x 1,95)

VITTORIA
Decathlon
Pnevmatika je zasnovana za rekreativne vožnje po suhih površinah. Pnevmatika je odlična izbira za rekreativne vožnje skozi celo leto.

Prednosti izdelka

Kompatibilnost Za 26x1,7 do 26x2,1 zračnice in 26'' kolesa. Ni "tubeless".
Večnamenskost Manjši nastavki na sredini za manjši kotalni upor.
Oprijem Večji nastavki ob straneh pnevmatike za dodatno varnost v zavojih.

Tehnične informacije

Polnjenje pnevmatik

Previdno napolnite vašo zračnico. Priporočljiv pritisk je označen na bočnici pnevmatike v PSI ali barih (1 bar = 14,51 PSI).
Npr., na pnevmatiki za gorsko kolo lahko najdete podatke: Pritisk = Min 2,5 bar / 35 PSI - Maks. 4,5 bar / 65 PSI.
Ta vrednost je odvisna od pnevmatike in njenega prereza (širina).

Nasvet strokovnjakov

Pri polnjenju pnevmatike pazite, da jo napolnite do tlaka, ki ustreza podlagi in predvsem vremenskim razmeram, v katerih boste vozili. Pri kolesarjenju v dežju zmanjšajte tlak v pnevmatiki za boljši oprijem.
Po drugi strani, za boljšo učinkovitost, povečajte tlak, kadar vozite v suhem vremenu.

Merjenje obrabe pnevmatik

Preverite tekalno površino za merjenje obrabe pnevmatik za cestno kolesarjenje in zato, da veste, kdaj jo je treba zamenjati. To je del pnevmatike, ki je v neposrednem stiku s tlemi in tako določa učinkovitost pnevmatike.
Pnevmatiko je treba zamenjati, ko so centralni nastavki obrabljeni do višine stranskih nastavkov.Na tovrstno obrabo opozori slabši oprijem.

Odstranjevanje pnevmatik:

Za odstranitev pnevmatike morate najprej popolnoma izprazniti zračnico. Nato uporabite vzvode na pnevmatiki za odstranitev pnevmatike s platišča.

Ponovno nameščanje pnevmatike

Za namestitev pnevmatike najprej namestite obod (gibljiv ali togi del, odvisno od modela, ki določa obliko pnevmatike) na platišče. Nato zračnico napolnite približno na 30 %, preden jo namestite na platišče (zmanjša nevarnost predrtja zračnice). Potem namestite drug obod na platišče, začnite na nasprotni strani ventila.sedaj pa samo še napolnite pnevmatiko.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge To je pnevmatika s togo nogo, zato je ne zvijajte, da se ne poškoduje. Hranite jo v originalni obliki.
Omejitev uporabe: Ne uvijajte pnevmatike, saj jo lahko poškodujete.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Za zagotovitev optimalne kakovosti so vse naše pnevmatike testirane glede na različne kriterije (oprijem, blaženje udarcev, odpornost na obrabo itd.) v certificiranih laboratorijih.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe