Brezplačna dostava za vsa kolesa.
Sklic : 8549122
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OTROŠKA SONČNA OČALA

Modra pohodniška sončna očala MH K100 (3. kategorije) za otroke od 2 do 4 let

QUECHUA
4/5
4/5

Barva : Electric blue

Decathlon
Očala so namenjena otrokom od 2 do 4 let za aktivnosti na prostem v zelo sončnem vremenu. UV-zaščita stekel blokira 100 % škodljivih žarkov in tako ščiti občutljive malčkove oči. Zaobljena oblika zagotavlja dobro zaščito za oči, tudi ob straneh.

Prednosti izdelka

Pokritost Okvir zaobjame obraz: ne prepušča svetlobe ob straneh ali spodaj.
Zaščita pred soncem Stekla 3. kategorije. 100-% UV-zaščita: dober vid v sončnem vremenu.
Lahkost Tehtajo le 22 g.
Stabilnost Oblika ročk preprečuje drsenje očal.
Vzdržljivost Stekla so izdelana iz odporne polikarbonatne plastike.
Kompatibilnost Primerna so za naglavni trak MH ACC 560 JR (8528432).

Tehnične informacije

Zaščita pred UV-žarki

Čemu je namenjen material, ki ščiti pred UV-žarki?
Namenjen je zaščiti oči pred nevidno nevarnostjo − sončnimi žarki. UV-sevanje je vedno prisotno, poleti in pozimi, v sončnem in celo v oblačnem vremenu, ter je lahko škodljivo za oči in predel okoli njih. Da bi ohranili vid, so stekla očal izdelana iz polikarbonata, pomešanega z materialom, ki je odporen na UV-žarke, ki zagotavlja zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (UVA in UVB).

Bleščanje

Klasifikacija zatemnjenih stekel v skladu s standardom ISO 12312-1: 1. kategorija: rahlo zatemnjena stekla za šibko svetlobo. 2. kategorija: srednje zatemnjena stekla za srednje močno svetlobo. 3. kategorija: temna stekla za močno svetlobo (na morju ali v gorah). Prestrežejo od 82 % do 92 % vidne svetlobe. 4. kategorija: zelo temna stekla, za izjemno močno svetlobo (visokogorje). Prestrežejo od 92 % do 97 % vidne svetlobe.

Dobro je vedeti

Naša stekla so izdelana iz polikarbonata, materiala, ki je izjemno odporen na udarce, vendar pa je občutljiv na praske. Zavedajte se, da se zaščita pred UV-žarki ne bo zmanjjšala, tudi če so stekla opraskana. Takšna napaka vpliva le na estetski videz. Enako velja za barvo zatemnjenih stekel. Ne glede na to, ali so siva, rjava ali barvna, lahko barvo izberete glede na svoj okus. Tako boste ne glede na barvo še vedno zaščiteni.

Okolju prijaznejši okvir

Da bi zmanjšali okoljski vpliv naših očal, smo razmišljali o izbiri materiala. Pri okvirju smo zmanjšali količino uporabljenega laka in barve, saj smo vse dodali že med vlivanjem izdelka.
Vendar to še ni dovolj, zato si prizadevamo, da bi bila ta očala nekoč 100 % ekološko zasnovana.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
100% Termoplastični polietilen
Leča
100% Polikarbonat
Navodila za vzdrževanje: Očala čistite s primernim priborom: krpica iz mikrovlaken ali sprej (ORAO dodatki)..
Nasveti glede zaloge Če želite ohraniti dobro kakovost vida vašega otroka, morate za očala ustrezno skrbeti. Etui je bistvenega pomena! Očala hranite v etuiju, da jih zaščitite pred praskami, udarci ali lomljenjem.
Prepovedana uporaba: Z očali ne glejte neposredno v sonce.

Naše obveze

Ta očala ustrezajo zahtevam standarda ISO 12312-1 in imajo certifikat UV400.
Preizkusni izdelek Vsa naša športna očala so testirana v laboratorijih podjetja Decathlon in pri dejanskih pogojih uporabe, za katere so bila zasnovana. Naše ekipe oblikovalcev (produktni vodje, inženirji in oblikovalci) skrbijo, da so naša športna očala v celoti primerna za uporabo na terenu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe