Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8382424
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA POHODNIŠKA SONČNA OČALA

Črna ženska pohodniška sončna očala MH550 (4. kategorije)

QUECHUA
Decathlon
Očala so zasnovana za pohode. Zaradi lahkotnosti in dobrega oprijema so odlična za gorske pohode. UV-zaščita stekel blokira 100 % škodljivih žarkov, kategorija 4 pa prepreči bleščanje. Zaobljena oblika zagotavlja dobro zaščito za oči, tudi ob straneh.

Prednosti izdelka

Pokritost Zaobljena oblika: oči ščiti pred vetrom, pršenjem in slabim vremenom.
Zaščita pred soncem Stekla 4. kategorije. 100-% UV-zaščita: za sonce ali višino.
Lahkost Tehtajo samo 34 g.
Vidno polje Velika površina stekel zagotavlja odličen periferni vid.
Stabilnost Guma na nosniku: preprečuje drsenje očal.
Vzdržljivost Stekla so izdelana iz odporne polikarbonatne plastike. 2-letna garancija.
Kompatibilnost Konice ročk z luknjicami: primerne so za naglavni trak MH ACC 500.

Tehnične informacije

Zaščita pred UV-žarki

Čemu je namenjen material, ki ščiti pred UV-žarki?
Namenjen je zaščiti oči pred nevidno nevarnostjo − sončnimi žarki. UV-sevanje je vedno prisotno, poleti in pozimi, v sončnem in celo v oblačnem vremenu, ter je lahko škodljivo za oči in predel okoli njih. Da bi ohranili vid, so stekla očal izdelana iz polikarbonata, pomešanega z materialom, ki je odporen na UV-žarke, ki zagotavlja zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki (UVA in UVB).

Bleščanje

Klasifikacija zatemnjenih stekel v skladu s standardom ISO 12312-1: 1. kategorija: rahlo zatemnjena stekla za šibko svetlobo. 2. kategorija: srednje zatemnjena stekla za srednje močno svetlobo. 3. kategorija: temna stekla za močno svetlobo (na morju ali v gorah). Prestrežejo od 82 % do 92 % vidne svetlobe. 4. kategorija: zelo temna stekla, za izjemno močno svetlobo (visokogorje). Prestrežejo od 92 % do 97 % vidne svetlobe.

Dobro je vedeti

Naša stekla so izdelana iz polikarbonata, materiala, ki je izjemno odporen na udarce, vendar pa je občutljiv na praske. Zavedajte se, da se zaščita pred UV-žarki ne bo zmanjšala, tudi če so stekla opraskana. Takšna napaka vpliva le na estetski videz. Enako velja za barvo zatemnjenih stekel. Izberete lahko siva, rjava ali barvna stekla. Stekla bodo ne glede na barvo še vedno nudila zaščito.

Naš pristop k varovanju okolja

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov.
Izdelek ni ekološko zasnovan, vendar pa si vsakodnevno prizadevamo za večjo odgovornost: ekološka zasnova, možnost popravila in trajnost so srce našega razvoja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir
95% Poliamid 12, 5% Guma - termoplastična (TPR)
Leča
100% Polikarbonat
Navodila za vzdrževanje: Očala čistite s primernim priborom: krpica iz mikrovlaken ali sprej (ORAO dodatki)..
Nasveti glede zaloge Če želite ohraniti dobro kakovost vida, morate za očala ustrezno skrbeti. Etui je bistvenega pomena! Očala hranite v etuiju, da jih zaščitite pred praskami, udarci ali lomljenjem.
Prepovedana uporaba: Stekla 4. kategorije niso primerna za vožnjo.

Naše obveze

Ta očala so skladna s standardom ISO 12312-1 in imajo certifikat UV400.
Preizkusni izdelek Vsa naša očala so oblikovana v Decathlonovem laboratoriju in pri pogojih, za katere so zasnovana. Naše ekipe oblikovalcev (produktni vodje, inženirji in oblikovalci) skrbijo, da so naša športna očala v celoti primerna za uporabo na terenu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe