Sklic : 8492573
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PALICE ZA POHODE IN TREKING

Zelena pohodniška palica s hitrim in natančnim prilagajanjem MH500

FORCLAZ
4.7/5
4.7/5

Barva : Temno olivna‎

Decathlon
Palica je namenjena rednim pohodnikom za pohode po gorskih poteh in neravnem terenu. Odlično razmerje med enostavno prilagoditvijo, nizko težo in udobjem. Lahko jo sestavite in zložite v enem gibu.
Nova dostava koles

Prednosti izdelka

Ergonomski prijem Ročaj iz goste pene, 3D zasnova.
Udoben zgornji del.
Mehek zapestni trak.
Prilagodljiv Zaklep in potisni zatič. Hitra natančna prilagoditev: od 105 do 130 cm.
Teža 240 g na palico.
Kompaktnost Iz treh teleskopskih delov. Dolžina zložene palice: 56 cm, širina: 5 cm.
Vzdržljivost Aluminij 7075-T6 / 6061-T6.
Premer cevi 18/16/14 mm.
Konica iz volframa.
Kompatibilnost Palici je priložena zamenljiva krpljica.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Zasnova

Palico je v celoti zasnovala in potrdila naša ekipa ob vznožju Mont Blanca.
Prvo smo zasnovali zunanji zaklepni mehanizem, ki omogoča natančno in hitro prilagajanje. Uporabljate ga skupaj s potisnim zatičem, ki se samodejno izvleče in potisne.
Nato smo zasnovali ročaj, ki omogoča različne prijeme: ob cevi med vzpenjanjem in na nagnjenem terenu, z zapestnim trakom za učinkovit odriv in na zgornjem delu ročaja med spuščanjem. Na koncu smo uporabili naš najboljši aluminij 7075-T6 za nižjo težo.

Prilagajanje palice

Palico držite z rokami upognjenimi v pravem kotu. Prilagajanje dolžine: odprite zunanjo ročico, cev namestite na želeno dolžino in zaprite ročico. Povlecite za spodnji del, da se potisni zatič samodejno zaklene. Palice nikoli ne nastavljate prek črte STOP, saj se lahko med uporabo zlomi.

Navodila za uporabo

Palica je zasnovana za ohranjanje ravnotežja, odriv in porazdelitev napora med roke in noge. Za večjo varnost pred uporabo redno preverjajte zaklepni mehanizem tako, da ga močno potisnete proti tlom. Če opazite, da se palica premika, prilagodite obroček zaklepnega mehanizma. Odprite ročico in zategnite obroček za četrtino ali pol obrata. Med nevihto palice ne nosite na nahrbtniku.

Nasvet za vzdrževanje

Če boste za palico pravilno skrbeli, boste ohranili njeno učinkovitost in podaljšali njeno življenjsko dobo. Če v palico vdre voda, po uporabi razstavite dele in pustite, da se posušijo. Z mehko krtačo z ali brez vode z delov očistite prah in blato. Ko so deli suhi, jih ponovno sestavite. Priporočamo, da na dele ne nanašate mazil ali olj.

Zakaj jih prodajamo posamično?

V Decathlonu smo se odločili prodajati pohodniške palice posamično. Prvi razlog je njihova uporaba. Nekateri uporabljajo le eno palico. Tako izpolnimo tudi njihove potrebe. Drugi razlog je, da lahko v primeru zloma palice kupite le eno palico in ne celega para.

Dodatki, ki so za ta model naprodaj posebej

Kapice: referenca 8580865. Poletne krpljice: referenca 8503854. Zimske krpljice: referenca 8503857. Konica: referenca 8577675.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Ročaj
100% Aluminij
Ročaj
100% Etilen vinil acetat
Nasveti glede zaloge Med shranjevanjem palice ne privijajte, da ohranite njeno moč in je ne obremenite. Hranite jo na suhem mestu.

Naše obveze

Naši preizkuševalci na terenu: poleg laboratorijskih preizkusov naš inženir Théo poskrbi, da vsak izdelek prestane standarden preizkus na terenu. Tako lahko zagotovimo udobje, enostavno prilagajanje, blaženje itd. Na koncu se odpravimo na 500-km pohod, da potrdimo trpežnost.
Preizkusni izdelek Palico smo preizkusili v najzahtevnejših razmerah, da smo se prepričali o njeni moči. Tekom zasnove je vsak izdelek podvržen laboratorijskim preizkusom, ki ponazarjajo obremenitev, dokler se palica ne zlomi.
Prav tako posebej preizkusimo dele (moč zatesnitve, lomljenje itd.). Preizkuse redno ponavljamo, da lahko zagotovimo stalno kakovost.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe