Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8600271
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OBUTEV ZA DEČKE

Modri pohodniški čevlji s trakom na ježek MH100 za otroke

QUECHUA
4.8/5
4.8/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Čevlji so zasnovani za pohode po enostavnih poteh. Čevlji so lahki in zagotavljajo dober oprijem, zato so kot nalašč za vašega otroka, ki bo z njimi lahko plezal naokrog. Predstavljajo dobro razmerje med vrednostjo in ceno.

Prednosti izdelka

Oprijem Zareze zaradi oblike in globine (3 mm) zagotavljajo oprijem na vseh terenih.
Enostavno oblačenje Trak na ježek je na voljo v velikosti do UK 1,5, da se otroci sami obujejo!
Lahkost Čevelj v velikosti 12C tehta 170 g.
Oblazinjenost Sistem blaženja v predelu pete. Zagotovljeno udobje in trpežnost.

Tehnične informacije

Oprijem podplata

Oprijem podplata je certificiran. Obutev pridobi to oznako, če prestane laboratorijske preizkuse, s katerimi določamo stopnjo oprijema (v tem primeru 0,6) na različnih podlagah (gladki, grobi, suhi, mokri). Da bi potrdili preizkuse, kakovost podplatov skupina otrok potrdi še na terenu v gorah.

Izbira velikosti

Za pohodništvo izberite velikost, ki je za eno številko večja od običajne, da zagotovite večje udobje pri hoji navzdol in preprečite tiščanje prstov ob konico čevlja. Nasvet: postrizite nohte na nogah in pred spuščanjem tesno zavežite vezalke, da stopalo ne bo drselo proti sprednjemu delu čevlja.

Nasveti pri nakupu

Otrok naj oba čevlja stoje pomeri skupaj z nogavicami, ki jih uporablja med pohodi. Pozorni bodite na dve točki udobja: peto in sprednji del pri spuščanju.
Med pomerjanjem čevlji ne smejo otroka nikjer tiščati. Čevlje naj na prvih pohodih začne uporabljati postopoma, da jih razhodi. Na spletni strani lahko natisnete merilni trak in z njim izmerite dolžino otrokovega stopala.

Odstranljivi vložki

Odstranljivi vložki omogočajo hitro sušenje. Vložke lahko zamenjate z ortopedskimi vložki.

Naš pristop k varovanju okolja

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov.
Izdelek ni ekološko zasnovan, vendar pa si vsakodnevno prizadevamo za večjo odgovornost: ekološka zasnova, možnost popravila in trajnost so srce našega razvoja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Podplat
100% Guma - termoplastična (TPR)
Zgornji del
50% Poliuretan, 50% Poliester
Podloga in vložek
50% Poliester, 50% Etilen vinil acetat
Navodila za vzdrževanje: Očistiti z vlažno krpo.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Nasveti glede zaloge Hranite jih v suhem in zračnem prostoru.

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Sarah, naša inženirka za preizkuse na terenu, ter skupina otrok izdelke preizkušajo tekom razvoja, dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Naša ekipa oblikovalcev ima sedež ob vznožju gore Mont Blanc, v francoskem departmaju Haute-Savoie. Vse leto ustvarjamo in razvijamo privlačne, enostavne in tehnološko napredne izdelke. Nato jih izčrpno testiramo na terenu, saj menimo, da lahko naše izdelke nenehno izboljšujemo le s temeljitimi preizkusi pri dejanskih pogojih uporabe, ki jih boste izkusili tudi sami.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe