Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

PRAVNE INFORMACIJE

Decathlon.si je spletna stran, s katero upravlja Decathlon Ljubljana, trgovina s športno opremo, d.o.o., s sedežem v Ljubljani, s poslovnim naslovom na Moskovska ulica 10, 1000 Ljubljana, Republika Slovenija, matična številka 6886825000, davčna številka SI 76789055 (v nadaljevanju: »Decathlon«)

Kontaktna telefonska številka: 080 4551
Elektronski naslov: podpora.strankam@decathlon.si

KONTAKT

Kontaktni podatki oddelka za podporo strankam so naslednji:

- splet: Kontaktni obrazec na spletni strani www.decathlon.si.
- telefon: telefonska številka 080 4551 od ponedeljka do petka: od 9.00 do 18.00, sobota: od 9.00 do 17.00
- elektronska pošta: podpora.strankam@decathlon.si

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Vsi osebni podatki, zbrani prek spletne strani, se obdelujejo v skladu s splošno politiko zasebnosti in politiko zasebnosti za program zvestobe Decathlon Team.
Za vsa vprašanja in zahteve glede vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na našo službo za varstvo osebnih podatkov oz. pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na elektronski naslov: varnost.podatkov@decathlon.com.

AVTORSKE PRAVICE

Vsi materiali, fotografije in druge slike, ki so objavljene na tej spletni strani, so predmetavtorskih pravic, ki pripadajo Decathlonu. Nobenega dela spletne strani ali vsebine ne smete kopirati, reproducirati ali na kakršenkoli način uporabljati brezzrecnega pisnega soglasja Decathlona. V skladu z veljavno slovensko avtorsko zakonodajo dostop do spletne strani na noben način ne predstavlja dovoljenja za uporabo informativnega materiala, fotografij in drugih slik, ki so objavljene na spletni strani. Podrobnejše informacije glede avtorskih pravic na naši spletni strani si lahko ogledate na naslednji povezavi.

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki? To so majhne datoteke, ki se namestijo na vaš računalnik ali pametni telefon oz. drugo napravo. Omogočajo nam, da shranimo informacije o vašem iskanju po spletni strani prek računalnika ali pametnega telefona oz. druge naprave.

PIŠKOTKI NAM POMAGAJO PRI DOSEGANJU NEKAJ CILJEV. NAJ VAM RAZLOŽIMO:
- Funkcionalni piškotki: omogočajo, da uporabljate osnovne funkcije spletne strani, npr. upravljanje košarice ali prepoznavanje vaše identitete, medtem ko brskate po strani.
- Personalizirani piškotki: omogočajo, da spletno stran obiščete na personaliziran način, ki je odvisen od vaših prejšnjih obiskov, nakupov itd. Te piškotki omogočajo, da hitro najdete, to kar iščete.
- Reklamni piškotki: omogočajo, da na spletnih straneh naših partnerjev prejemate ponudbe s strani Decathlona.

Podrobnejše informacije o piškotkih si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Zadnje spremembe: 5. 11. 2019