Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8359967
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA GOLF ZA OTROKE

Putter za otroke (od 8 do 10 let, za levičarje)

INESIS
Decathlon
Putter je zasnovan za kotaljenje žogice po zelenici. Obliko putterja smo zasnovali za stabilnost, ko udarci niso centrirani. Primeren je za otroke, stare od 8 do 10 let in visoke od 125 do 140 cm. Putter z velikimi oznakami za lažje ciljanje luknje.

Prednosti izdelka

Odpuščanje Omogoča dober udarec tudi ob slabši natančnosti (sredina udarca ni tako ključna)
Natančnost Lažje merjenje zaradi dveh belih črt ob straneh glave.

Tehnične informacije

Ozadje izdelka

Palica za patanje je ena od osnovnih palic. Večina golfistov na igrišču udari 36 udarcev s palico za patanje, zgolj 14 pa z driver palico!
Zato smo posebno pozornost namenili modelu glave , da omogočimo golfistom začetnikom natančne igre že na prvem igrišču in pri prvem patanju.

Raje imamo to obliko, ker je natančnejša.

Inesis zasnova

Zasnovali smo serijo palic za patanje, da bi zadovoljili vaše igralne zahteve (lažje merjenje, prizanesljivost, občutek ...). INESIS je ekipa navdušencev za golf, ki s pomočjo vaših povratnih informacij vsak izdelek razvija tako, da je igranje golfa vedno zabavno in sproščujoče.

Mere palice

Putter: 27 palcev ali 67 cm.

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
100% Cinkova zlitina
Ročaj
100% Nerjavno jeklo
Ročaj
100% Guma - Etilen Propilen Dien Monomer (EPDM)
Nasveti glede zaloge Glavo za patanje shranite na suhem mestu, da jo zaščitite. Priporočamo, da glavo putterja (sprednji konec) pokrijete s pokrivalom.

Naše obveze

Naši golfisti ocenijo in odobrijo izdelke. Upoštevamo ocene in komentarje, ki jih dobijo naši izdelki, in v skladu z njimi tudi ukrepamo. Spodaj lahko preverite komentarje o glavi za patanje 100, s svojim mnenjem pa lahko tudi sodelujete pri izboljšavi naših izdelkov.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe