Sklic : 8580681
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA OROŽJE

Razmaščevalec puške 100

SOLOGNAC
Decathlon
Razmaščevalec je zasnovan za odstranjevanje ostankov masti, olja in smodnika. Prepreči nabiranje na mehanizmu in skrbi, da cev ostane v dobrem stanju. Pred podmazovanjem puške je pomembno, da popolnoma odstranite ostanke in tako preprečite, da bi se pomešali z izdelkom za podmazovanje. Ta izdelek razmasti in odstrani vse ostanke.

Prednosti izdelka

Enostavno vzdrževanje Enostavno razmastite kovinske dele puške.
Lahkost uporabe Pokrovček omogoča natančno in ciljano nanašanje.
Enostaven transport Kompaktna velikost z vodotesnim pokrovčkom, enostavnim za uporabo.

Tehnične informacije

Sestava 1

Seznam sestavin (Uredba (ES) št. 648/2004 o detergentih): voda / dipropilen glikol monometil / etoksilirani dekanol / natrijev lauret sulfat / dietanolamin.

Funkcija posameznih sestavin

Voda: omogoča raztapljanje ostankov. Dipropilen glikol monometil eter (DGME): razmaščevalec. Etoksilirani dekanol: detergent. Natrijev laurat sulfat: detergent. Dietanolamin: preprečevalec korozije.

Nasvet za uporabo

Pred uporabo se prepričajte, da je orožje izpraznjeno. Preprečite stik s plastičnimi materiali ter lesom na kopitu. Izdelek je posebej zasnovan za odstranjevanje masti in olj, ki vsebujejo ostanke in delce. Vsebuje topilo, ki omogoča odstranjevanje različnih ostankov, ki se pojavijo pri streljanju. Po uporabi puško dobro posušite. Izdelek na vodni osnovi lahko povzroči rjavenje, če puške ustrezno ne posušite.

Sestava 2

Vsebuje: 5 do 15 % neionskih površinsko aktivnih snovi, anionske površinske aktivne snovi.

Teža

0,1 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Navodila za vzdrževanje: Sušite po vsaki uporabi.
Nasveti glede zaloge Pred uporabo se prepričajte, da je orožje izpraznjeno. Izdelek nanesite le na kovinske dele puške.
Pravno obvestilo Nevarnost! Lahko močno poškoduje oči. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabite zaščitna očala. V primeru stika z očmi: več minut previdno izpirajte z vodo.
Če oseba nosi kontaktne leče, jih odstranite, če je to mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. Nemudoma poiščite zdravniško pomoč.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe