BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8543425
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROKAVICE

Črne moške rokavice za golf CW

INESIS
5/5
5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naši oblikovalci so zasnovali te rokavice, da bi vam zagotovili dober oprijem med igro golfa v dežju. Za dober oprijem palice tudi v dežju.

Prednosti izdelka

Prijem Moker material zagotavlja odličen oprijem v dežju.

Tehnične informacije

Bolj so rokavice mokre, boljši je oprijem

Prednost dežnih rokavic za golf je, da zagotavljajo odličen oprijem palice in ni treba, da so vaše roke suhe. Inesisove dežne rokavice za golf so izdelane iz semiša. Ta material je neverjeten: zagotavlja maksimalen oprijem, ko je moker. Zato razmislite o tem, da bi rokavice navlažili, da izkoristite vse prednosti.

Zasnova Inesis

Izdelke smo zasnovali, da vam omogočimo udobje med igro. Naša ekipa navdušencev nad golfom vsak izdelek INESIS razvije na podlagi povratnih informacij uporabnikov, da lahko čim bolj uživate v igri golfa.

Sestava / nasvet

Sestava
Dlani
100% Poliester
Zunanja stran dlani
72% Poliester, 28% Poliamid
Obloga
100% Poliuretan
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje. Kemično čiščenje ni dovoljeno. Prepovedano sušenje s centrifugo. Ne likajte čez potiskan del izdelka.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Po uporabi shranite rokavice brez prepogibanja v suhem prostoru, da se izognete nastajanju neprijetnih vonjav. Rokavice pustite, da se posušijo, preden jih pospravite v torbo.

Naše obveze

Naši golfisti ocenijo in odobrijo naše izdelke. Upoštevamo ocene in komentarje, ki jih dobijo naši izdelki, in v skladu z njimi tudi ukrepamo. Spodaj lahko preverite komentarje o rokavicah, s svojim mnenjem pa lahko tudi sami pomagate izboljšati naše izdelke.
Preizkusni izdelek Rokavica je bila testirana proti obrabi, kar zagotavlja, da je odporna proti obrabi z golf palico. Teste izvaja zunanji laboratorij, kar zagotavlja, da so naše zahteve po kakovosti izpolnjene skozi celoten postopek izdelave.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe