Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8366197
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
INLINE ROLARJI ZA OTROKE

Modri in rdeči rolerji PLAY 3 za otroke

OXELO
4.6/5
4.6/5

Barva : Deep indigo / BLUE / RED

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naši oblikovalci so razvili odlične rolerje. Je vaš otrok začetnik in ima velikost od 8C do 3? Prišli ste na pravo mesto. Se želi vaš otrok rolati, vendar se vam zdi, da še nima dovolj ravnotežja? Rolerji PLAY 3 so stabilni, trdni in se prilagodijo na 3 velikosti. Rolerji, ki rastejo z otrokovo nogo.

Prednosti izdelka

Udobje nošenja Podloga čevlja s strojno šivanimi šivi je izdelana iz pene za več udobja.
Kvaliteta drsenja Ležaji so zasnovani za omejevanje hitrosti pri začetnikih.
Ujemanje Precizen sistem zapenjanja in školjke za oporo in zaščito.
Prilagodljiv Prilagodite rolerje na 3 velikosti in naj rastejo z vašim otrokom.

Tehnične informacije

Katere varnostne ukrepe morate upoštevati?

Priporočamo vse: čelado, ščitnike za kolena, komolce in zapestja.Nikoli namreč ne veste, na katerem delu telesa boste pri padcu pristali.

Tehnične zadeve: kolesa in ležaji

Čeprav bodo imeli izkušenejši ležaje ABEC od 1 do 7, smo za te rolerje uporabili ležaje, ki so primernejši za mlade začetnike, da lahko uživajo v gladki in varni vožnji. V osnovi rolarji drsijo počasneje. Kolesa so velika 63 mm.

Kako prilagodim velikosti

Ste opazili črn jezik na sprednjem delu čevlja? Enostavno premaknite ježka na želeno številko. "1" za najmanjšo velikost, "2" za srednjo in "3" za največjo velikost. Prostor na sprednjem delu stopala se sprosti in pridobite 2 velikosti. Pametno, kajne?

Rolerji PLAY 3 praznujejo 8. rojstni dan

Zelo smo ponosni, da smo praznovali 8. rojstni dan. In zaradi vaših odzivov smo lahko stalno izboljševali te rolerje. Na primer, dali ste nam idejo za "komplet za ravnotežje", mali vijak na zadnji strani rolerja, ki se uporablja za naravnanje koles, kot so pri triciklu. Zelo je enostavno, otroci pa se veliko lažje učijo rolati. Pred kratkim smo izboljšali zaponke za zapenjanje rolerjev. Zato se vam želimo iskreno zahvaliti.

Prednosti gumijastih koles in zavore

Za razliko od plastike se guma pri teh 63-mm kolesih dobro oprime trde površine, zato otroku ob odrivu ne bo zdrsnilo, prav tako pa bo lahko lažje zaviral. Guma se tudi počasneje obrabi kot plastika. Naše ekipe trdo delajo, da bi zagotovile varnost vaših otrok, ne glede na njihovo stopnjo znanja rolanja. Zato smo se odločili, da bomo vse otroške rolerje opremili z zavorami in kolesi iz gume.

Želite popraviti ali vzdrževati svoje rolerje?

Kolesa različnih velikosti (vključno z utripajočimi v temi), zavore in ustrezne vijake lahko kupite na naši spletni strani ali v lokalni Decathlonovi delavnici. Namestitev je enostavna.
Namige in navodila si lahko ogledate na Oxelovem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Kako podaljšati življenjsko dobo koles

Kolesa se bodo na določenih delih obrabila hitreje. Zato redno spreminjajte njihov položaj.
Čas za menjavo kolesa je, ko je kolo obrabljeno do prve od sedmih vidnih obročkov v kolesu.

Kako testiramo naše rolerje?

Vsi naši rolerji so preizkušeni v laboratoriju. Ti testi potrdijo skladnost z evropskimi standardi, preverjajo pa tudi obrabo. Poleg tega opravljamo tudi meritve na terenu in pridobivamo povratne informacije testne populacije.
Vsi ti preizkusi poskrbijo zapreizkušen, preverjen in odobren izdelek.Pomagajo nam pa tudi uporabniki iz naših partnerskih klubov.

Opcionalen komplet stabilnosti (artikel 828768)

Pomožni komplet (za stabilnost) lahko namestite na rolerje Play 3 in Play 5 katere koli velikosti. "Komplet za stabilnost" pomeni, da lahko otroci najprej uporabljajo rolerje kot tricikel. Tako bodo odlično povečali stabilnost na začetku in postali bolj samozavestni.Komplet je vnaprej nastavljen za vse rolerje Play 3 v otroški velikosti 8/9,5.

Teža

26/28: 1,332 kg
28/30: 1,41 kg
30/32: 1,462 kg
32/34: 1,49 kg
34/36: 1,546 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Podplat
50% Poliuretan, 50% Polipropilen
Zgornji del
30% Polipropilen, 70% Poliester
Podloga in vložek
25% Poliuretan, 75% Poliester
Nasveti glede zaloge Priporočamo, da rolerje hranite na suhem in hladnem mestu. Po uporabi jih ne sušite ob ognju ali v neposrednem stiku z virom toplote.
Prepovedana uporaba: EN 13843B (najv. 60 kg), S8-10 stand. igrač EN 71 (najv. 20 kg).
Pravno obvestilo Rolerji so v skladu z zahtevami standarda EN 13843 razreda B (in EN 71 za velikost 25-27), zagotavljajo odlično zaščito stopalu v primeru udarca in so izdelani iz trpežnih materialov, primernih za vse vrste rolanja.

Naše obveze

Garancija: 2-letna garancija ne velja za dele, ki se obrabijo (kolesa/ležaji, zavora).

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe