Sklic : 8542260
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROLKE

Rolka COMPLETE 100

OXELO
4.4/5
4.4/5

Barva : BLACK / BLUE / GREEN

Decathlon
To lahko upravljivo rolko iz javora je naša skupina oblikovalcev zasnovala za učenje in izboljšanje vaše vožnje z rolko po ulicah ali ceveh. Deska je izdelana iz 100 % kanadskega javorja. Odlična za tiste, ki se želijo naučiti vožnje po ulicah ali ceveh.

Prednosti izdelka

Odboj 100 % kanadski javor, 7-slojna deska.
Natančnost Velikost deske: 8 x 31,6 palca. Srednje konkavna za lažje upravljanje.
Učinkovitost drsenja Rolka je zasnovana za različne površine (les, betonski skate parki, ulice itd.).
Manevrabilnost Aluminijasto podvozje, gumice trdote 92A. 52-mm kolesa iz PU trdote 99A.

Tehnične informacije

Rolka Complete 100

Mere: 8 x 31,6, srednje konkaven, širok in nagnjen sprednji ter zadnji del za izvajanje trikov. 100-% kanadski javor je visoko odporen in trpežen. Les kanadskega javorja je najprimernejši za deske: je trden, gost in obenem lahek.

Kolesa in ležaji

100-% poliuretan, 52 mm, trdote 99A. Kolesa so udobna za vožnjo po skate parkih in ulicah. So razmeroma trda za izvajanje powerslideov, obenem pa dovolj mehka, da ne čutite vibracij zaradi neravnih tal. Rolka je opremljena z ležaji ABEC 7. Ležaji se morajo "usesti". Najboljši bodo po nekaj vožnjah.
Rolka je zasnovana za začetnike in bo manj dobila na hitrosti od modela Complete 500.

Podvozje (za nameščanje koles)

Aluminijasto podvozje s pušami trdote 88A. Podvozja so idealna za prve grinde.
Če radi izvajate veliko grindov, vam priporočamo podvozja Fury Evo 2. To so podvozja, ki so nameščena na modelu Complete 500. So primernejša za intenzivno rabo in omogočajo boljše grinde.

Koliko je težka rolka Team 100?

2,3 kg

Kako preizkušamo naše izdelke?

Pred lansiranjem izdelka smo opravili vrsto laboratorijskih testiranj, da bi preverili kakovost in čvrstost. Naši Decathlonovi ambasadorji so nato opravili testiranja v realnih okoliščinah, da bi preverili, ali izdelek ustreza njihovim potrebam. Naši ambasadorji res dobro preizkusijo izdelke, da bi se prepričali, da so primerni za vse. To bližnje sodelovanje z ambasadorji med razvojnim procesom omogoča resnično kakovost izdelkov.

Teža

2,3 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Deska
100% Les
Os (skateboard)
100% Aluminij
Skateboard koleščki
100% Poliuretan
Ležaj
100% Železo
Nasveti glede zaloge Hranite jo na suhem mestu, stran od izvorov vlage. Nikoli naj ne bo v neposrednem stiku z vodo, niti je ne hranite v vlažnih prostorih, kot je prtljažnik avta pozimi.

Naše obveze

Zasnovala in odobrila jo je skupnost ambasadorjev in tehničnih partnerjev. Ti rolkarji delajo pri Decathlonu po vsem svetu in jim je skupna strast, ki jo čutijo do rolkanja.
Preizkusni izdelek Vse deske preizkusimo v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali deske ustrezajo evropskim standardom za rolke in iščemo sledi obrabe.
Poleg tega opravljamo tudi meritve na terenu in pridobivamo povratne informacije testne populacije, ki omogočajo, da se rolerji lahko izkažejo. Zanašamo se na našo skupnost strastnih in zahtevnih ambasadorjev, ki delujejo v Decathlonu po vsem svetu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe