Sklic : 8506165
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOJ PRVI SKATEBOARD

Rolka PLAY 120 za otroke (od 3 do 7 let)

OXELO
4.6/5
4.6/5
Decathlon
Rolka je namenjena otrokom starim od 3 do 7 let, ki se želijo naučiti rolkati. Se želi vaš otrok naučiti rolkanja? Da bi mu to olajšali in bi bilo učenje varnejše, smo zasnovali simetrično rolko s podvozjem, ki je primernejše za začetnike.

Prednosti izdelka

Stabilnost Za več stabilnosti ima rolka širšo medosno razdaljo.
Hitro učenje Nižje stojišče omogoča otrokom lažje odrivanje.
Učinkovitost drsenja Ležaji ABEC 3 za gladko vožnjo.
Manevrabilnost Otroci se lahko učijo zavijanja z mehkimi poliuretanskimi kolesi.
Lahkost uporabe Dizajn stojišča pomaga otrokom, da se naučijo pravilno stati.

Tehnične informacije

O podvozju rolke PLAY 120

Da bi bila rolka primernejša za otroke, je medosna razdalja večja, stojišče pa nižje.
Izbrali smo ležaje ABEC3 za gladko vožnjo in mehkejša kolesa za lažje učenje zavijanja.
In ker bo rolka rastla skupaj z vašim otrokom, ima že narejene luknje za prestavitev podvozja na običajni položaj.

Rolka, ki prekinja s kalupi

S simetričnim dizajnom in spuščenim stojiščem rolka Play 120 ni videti kot običajna rolka.
Za več stabilnosti sta podvozji postavljeni širše. Rezultat: nižje stojišče za lažje odrivanje.
S podvozji na nosu in zadnjici rolke ni več učinka vzvoda, zato ima rolka simetrično obliko. Rolka, s katero je učenje zabavnejše.

Podvozje, nos, puša - slovarček 101

Podvozji sta tista dela, ki sta pritrjena na stojišče in držita kolesa ter ležaje. Ležaji so različnih kakovosti, od ABEC 1 naprej, puša pa omogoča da se deska pri zavijanju nagiba.
Nos in zadnjica pomenita sprednji in zadnji del rolke.
Zakaj ima rolka sprednji in zadnji del? Ker ne postavljamo vsi iste noge naprej. Nestandarden položaj je, ko je desna noga spredaj, običajen pa, ko je spredaj leva noga.

Nekaj besed naše ekipe o tem, kako so zasnovali to rolko

Vse se je začelo pred dvema letoma. Želeli smo ustvariti rolko, ki bo resnično prilagojena otrokom starim od 3 do 7 let, ki se želijo naučiti rolkati. Zato smo uporabili prave ležaje: učenje novih športov mora biti zabavno. Če so zadeve vedno težke, zabava izgine. Rolko smo testirali v šolah rolkanja za otroke v kraju Dordogne, Francija, da bi razvili preprost in starosti primeren izdelek. Cilj je bil, da bi se otroci med rolkanjem zabavali.

Kako naj se naučim rolkati? Naša ekipa ima nekaj nasvetov

Preden stopite na rolko, se dobro opremite: čelada, ščitniki za komolce, kolena in zapestja. Zaščitna oprema vas bo varovala v primeru padca. Padci so del rolkanja, enako kot velja, ko se otrok uči hoditi. Ali kot pri treniranju juda, ko se učijo, kako pravilno padati. Nato poiščite primerno mesto za učenje: ravne površine brez prometa. Prazno parkirišče je idealno mesto za učenje.

Kako naučiti otroka vožnje z rolko?

Nekaj namigov:
- Otrok se lahko najprej začne učiti odrivanja z eno nogo na rolki, drugo pa na tleh. Ko se bo počutil dovolj samozavestnega, se lahko začne učiti voziti na rolki.
- Lahko mu ponudite tudi roko: naj otrok stoji z obema nogama na rolki, vi pa ga rahlo porinete naprej. Tako se lahko uči vzdrževati ravnotežje, ne da bi moral skrbeti za odrivanje.

Teža

2,196 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Skateboard deska
100% Les
Nasveti glede zaloge Stojišče je izdelano iz lesa: za karseda daljšo življenjsko dobo vam svetujemo, da jo hranite v hladnem in suhem prostoru. Izogibajte se stiku z vodo.
Omejitev uporabe: Ni primerna za izvajanje trikov. Maks. teža uporabnika: 50 kg.

Naše obveze

Rolko je zasnovala ekipa strastnih rolkarjev, ki rolkajo že od svojega otroštva. Model so razvili v sodelovanju z več šolami rolkanja, kot je All Board Family iz Dordogne, Francija.
Preizkusni izdelek Vse deske preizkusimo v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali deske ustrezajo evropskim standardom za rolke in iščemo sledi obrabe.
Laboratorijske preizkuse dopolnjujemo s terenskimi preizkusi: nekateri temeljijo na meritvah, drugi pa na mnenjih uporabnikov, da izdelek resnično temeljito preizkusimo. Rezultat je preizkušen in preverjen izdelek.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe