Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8562278
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PLOŠČICE, GELI IN IZDELKI ZA PO AKTIVNOSTI

Sadni energijski žele z okusom jagode, brusnice in acerole (12 x 25 g)

APTONIA
Decathlon
Naša ekipa strastnih triatloncev je razvila ta sadni žele kot hiter vir energije za zaužitje med tekmami ali treningi. Triatlonci so zasnovali ta sadni žele, ki nudi slastno energijo in nabor preprostih sladkorjev:pomaga vam priti do cilja in vam da pospešek med tekmami, ki trajajo več kot 3 ure!

Prednosti izdelka

Energijska vrednost 84 kcal na ploščico.
Zmanjševanje utrujenosti Vitamini B3, B6 in C pomagajo zmanjšati utrujenost.
Antioksidant Vitamin C celice ščiti pred oksidativnim stresom.
Sestava 50 % sadne kaše, naravne arome: preprosto in slastno do energije!
Enostavno odpiranje / zapiranje Preprosto odpirajte in zapirajte sadni žele s samolepljivim trakom.
Enostaven transport Ta slasten izdelek vas ne bo tiščal v žepu!

Tehnične informacije

Sadni žele, ki smo ga zasnovali z vašimi informacijami

Prejšnja različica se vam je zdela preveč lepljiva v pakiranju in jo je bilo težko jesti med tekom.In kako smo rešili to težavo?
V recept smo dodali dva stabilizatorja:
- citronsko kislino (iz limon),
- natrijev citrat (iz limon).
Kakšen je rezultat? Naših 50 preizkuševalcev je povsem potrdilo izdelek, tako glede okusa in teksture, ki se kar topi v ustih, kot tudi zaradi tega, ker ni lepljiv!

Lokalni izdelki, kot nam je najbolj všeč

Ali vas zanima, kje nastaja sadni žele, ki vas spremlja na tekmah?No prav, če že vztrajate!Izvira iz majhne tovarne na jugu Francije, "ki je naš tehnični partner že okrog 15 let," razlaga nutricionistična inženirka Juliette.
Jabolka in hruške so lokalnega izvora in več o njih kmalu.Tudi sladkor je iz Francije.Drugo sadje je uvoženo iz evropskih držav, kjer je podnebje primerno za vzrejo.

Zakaj so jabolka ali hruške v mojem sadnem želeju?

To je ključno vprašanje, sploh, če ste izbrali okus citrona ali jagoda-brusnica?Brez skrbi, to ni neka sumljiva mešanice, ki jo je zakuhala Gertrude iz menze.Jabolka in hruške sta preprosto dve vrsti sadja, ki služita za osnovo nape recepture.V sadovnjakih jih izbere naš dobavitelj iz juga Francije, ki smo ga prej omenili.

Zasnovan za vztrajnostne vadbe

Nutricionisti priporočajo, da zaužijemo 60 g ogljikovih hidratov (= sladkorjev) na uro športne aktivnosti, ki traja več kot 3 ure. V 25 gramih sadnega želeja je 21 g ogljikovih hidratov, vključno s 16 g preprostih sladkorjev (tistih, ki vam dajo pospešek).Priporočamo, da zagrizete v prvi žele po 30 minutah športa, tj. po dvakrat na uro (ali ena ploščica + gel/ploščica) poleg izotonične pijače..

Enostavno odpiranje in zapiranje!

Dnevi, ko ste se morali boriti s koščkom plastike pri ovoju z zobmi (in ste je malo pomotoma tudi pojedli) so končani. Nič več ne boste obsojeni na izbiro med tem, da pojeste vse naenkrat ali pa da si zatlačite ostanke v izgubljene gube vaših žepov.
Zaradi samolepljivega traka je mogoče preprosto odpiranje brez težav.Zaprite svoj dragoceni zaklad do naslednjega požirka.

Kakšna je vloga teh sestavin?

● Sladkor in maltodekstrin za energijo..
● Glukozni sirup za teksturo.
● Glicerol za teksturo in stabilnost.
● Pektin za teksturo.To je želirno sredstvo, ki se uporablja v marmeladah in je naravno prisoten v sadju..
● Acerola v prahu je odlično sadje, vir vitamina C in mineralov!
Vitamini B1, B3 in B6 zmanjšajo utrujenost: Lepo je, če se lahko nasmehnete na fotografijah!
● Sicer pa je to sadni žele, ki smo ga zasnovali z vašimi priporočili.

Na poti k športni prehrani prihodnosti: ekološko odgovorna in še slastnejša

Inženir za sestavine Aube razlaga:
"Naše odločitve glede izbire sestavin ne temeljijo zgolj na regulativnih zahtevah.Postopoma odpravljamo aditive kolikor je le mogoče. Naš pristop pri izbiri sestavin in aditivov se osredotoča na etična, okoljska in zdravstvena vprašanja. Želimo tudi poenostaviti recepte in se počasi premikamo v tej smeri."

Výživa tabuľky

Hranilne vrednosti: 100 g | 25 g (= 1 ploščica) Energijska vrednost: 334 kJ - 1418 kcal | 84 kJ - 355 kcal Maščobe: < 0,5 g | < 0,5 g od tega nasičene: < 0,1 g | < 0,1 g Ogljikovi hidrati: 82 g | 21 g od tega sladkorji: 66 g | 17 g Beljakovine: < 0,5 g | < 0,5 g Sol: 0,48 g | 0,12 g Vitamin B1: 0,66 mg (60 %)* | 0,165 mg (15 %)* Vitamin B3: 9,6 mg (60 %)* | 2,4 mg (15 %)* Vitamin B6: 0,84 mg (60 %)* | 0,21 mg (15 %)*. Vitamin C: 48,0 mg (60 %)* | 12,0 mg (15 %)* *% priporočenega dnevnega vnosa

Teža

0,3 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Priporočamo, da sadne želeje hranite v hladnem in suhem prostoru.
Pravno obvestilo Poleg fizične aktivnosti poskrbite tudi za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav življenjski slog.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Povabili smo 50 preizkuševalcev (morda tudi vas), da poskusijo naše sadne želeje med vadbo. Kakšen je rezultat? Ta recept vam je ljubši od prejšnjega.Preprost način odpiranja embalaže, odsotnost lepljivost in tekstura, ki se stopi v ustih so na vrhu seznama lastnosti, ki so vam všeč v tem sadnem želeju!

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe