Na voljo je osebni prevzem spletnih naročil v vseh naših poslovalnicah od ponedeljka do petka 9h - 20h
Sklic : 8384116
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA PSE

Šampon za pse za razvozlanje dlake

SOLOGNAC
Decathlon
  • Klikni in prevzemi # 19/01/2021 ponujen
  • Dostava na dom # 22/01/2021 4.00
Šampon je zasnovan za nežno pranje psov vseh pasem. Šampon je primeren za vse lovske pse, starejše od enega leta. Je brez vonja, čisti globinsko in pomaga razvozlati vozle. Se peni in tako olajša negovanje ter skrbi za pasjo kožo.

Prednosti izdelka

Kontrola vonjav Nežen neodišavljen šampon za pse z različno vrsto dlake.

Tehnične informacije

Uporaba

Zaradi bogate pene je šamponiranje enostavno. Za največjo učinkovitost psa pred nanosom šampona temeljito skrtačite, zmasirajte in sperite, da odstranite blato in drugo umazanijo. Zato bo izdelek bolje prodrl v dlako. Nanesite na mokro dlako in se izogibajte stiku s sluznico. Balzam "prevleče" dlako, da postane bolj gladka. Njegova formula je bila zasnovana za globinsko čiščenje.

Katerim psom je namenjen?

Ta šampon je posebej zasnovan za odrasle pse, to je od 12. meseca starosti (odvisno od pasme). To je zato, ker je mladičkova koža še zelo nežna. Za preprečevanje draženja, izpuščajev ali srbečice je potrebno uporabiti raztopine z nevtralnim pH (ta šampon nima nevtralnega pH).

Šampon brez vonja

Ta šampon brez vonja ponuja dve prednosti: 1. Ne gre za prikrivanje enega vonja z drugim. 2. Vonj šampona bi lahko zmedel psa, kar bi lahko povzročilo težave pri lovu, kjer pes sledi vonjem divjadi.

Rok uporabe

Izdelek porabite v 12 mesecih po odprtju.

Sestava

Voda, natrijev lauret sulfat, kokamidopropil betain, natrijev klorid, PEG-200 hidrogeniran gliceril palmat, hidroksipropil guar hidroksipropil trimonij klorid, citronska kislina, dišava, PEG-7 gliceril kokoat, natrijev hidroksid, glicerin, benzilni alkohol, 2-bromo- 2-nitropropan-1.3-diol.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe