Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8543461
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ZAŠČITA ZA NOGE IN KOPITA

Mornarsko modra ščitnika za tetive 500

FOUGANZA

Barva : Asphalt blue / Dark blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Ščitnika sta zasnovana za zaščito konjevih nog ter za udobje konja med skoki. Zaradi anatomske oblike, pene na notranji strani in elastičnih trakov se ščitnika prilagodita obliki konjevih nog. Zaščita in svoboda gibanja.

Prednosti izdelka

Zaščita pred trčenjem Močan, trpežen pokrov je ojačan na predelu gležnja in tetiv.
Udobje Optimalno udobje zaradi širokih elastičnih trakov iz velkra in pokrova.
Lahkost uporabe Dva široka elastična traka z ježkom za enostavno nadevanje ščitnikov.
Večnamenskost Primerna sta za učenje, skoke, tekmovanja in treninge v ogradah.
Enostavno vzdrževanje Skrtačite ju ali obrišite z vlažno gobo.

Tehnične informacije

Udobna zaščita

Cilj naših oblikovalcev je, da je konju med treningi udobno. Zato so zasnovali te ščitnike, ki se prilagodijo obliki konjevih nog. S preoblikovanim zunanjim pokrovom iz odporne plastike in 6-mm gladke pene na notranji strani, ta ščitnika popolnoma objameta konjevo nogo in jo ščitita pred drgnjenjem, prav tako pa preprečujeta poškodbe tetiv. Skratka, vaš konj bo v najboljši formi. In vi z njim.

Združljivo s ščitniki

Ker želite konju nuditi najboljšo zaščito, lahko dodate tudi ščitnike 500 za skoke. Izdelani so iz enakega materiala in nudijo enako raven zaščite in udobja ter se prilagodijo obliki konjevih nog. Določena tekmovanja v skokih zahtevajo, da imajo konji vse zaščitne dodatke, ki so na voljo v več barvah. Na vas je le, da speljete tekmovanje brez napak.

Zasnovani za treniranje v ogradah in skoke

Ščitniki 500 se enostavno nadevajo in se lahko uporabljajo vsak dan za skoke in treninge v ogradah. Ekipa oblikovalcev je razvila anatomsko oblikovan pokrov, ki ne ščipa tetive na zadnji strani noge. To pomeni, da ščitnik sledi gibanju konja. Idealni za tekmovanja.

Za vse konje

Ker se konji med seboj razlikujejo, so ščitniki zasnovani, da se prilagajo kar se da veliko konjem in vsakemu od njih nudijo potrebno udobje. Zaradi sintetične pene na notranji strani, ki je izredno udobna, in nastavljivih trakov z ježkom, se ščitniki prilagodijo obliki nog. Pokrov je bil tudi testiran na velikem številu različnih konjev, da bi lahko zagotovili odlično funkcionalnost.

Zaščita konjevih nog

Morda se vam ne zdi, vendar so ti deli telesa zelo občutljivi. Deli tetiv in gležnjev so področja, ki morajo biti dobro zaščitena. Med treningi ali tekmovanji se prepričajte, da ste zaščitili konjeve noge z ustreznimi ščitniki ali trakovi. Kaj hitro se noge lahko zapletejo, kar lahko privede do poškodb. Ščitniki 500 imajo prednost, da se enostavno nadevajo na noge in zagotavljajo dobro zaščito.

Enostavno vzdrževanje

Ščitniki 500 so tehnični, trpežni in zasnovani, da se prilegajo različnim vrstam konjev. Njihova prednost je še, da se enostavno čistijo. Ste galopirali po mokrem pesku? Počakajte, da se ščitniki posušijo, nato pa jih hitro skrtačite, predvsem na delih, ki so v stiku s konjevo nogo. Morda jih boste morali še obrisati z vlažno gobo. Lahko pa jih preprosto izperete pod vodo. In takoj so pripravljeni za uporabo.

Višina ščitnika

CS: 25 cm, priporočeno za konje (od 1,50 m do 1,65 m). FS: 27 cm, priporočeno za konje večje od 1,65 m. Nekateri jahači so ugotovili, da je ta model večji. Če ste v dvomih, vam priporočamo, da izberete manjšo velikost. V vsakem primeru vam priporočamo, da se pred prvo uporabo prepričate, da ščitnik ne ovira gibanja kolena ali gležnja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Pena
100% Penasta Nitril Butadien guma
Zaščitni pokrov
100% Termoplastični poliuretan
Hrbtni material
100% Poliester
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - nežno
Strojno pranje - 30° max - nežno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Preden jih shranite, naj se posušijo v čistem in dobro prezračenem prostoru.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe