Sklic : 8640030
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OPREMA ZA PILATES

Udobna kaki podlaga za fitnes (180 cm x 63 cm x 15 mm)

NYAMBA
4.5/5
4.5/5

Barva : Verdigris / DARK GREEN

Decathlon
Podloga je zasnovana za različne vadbe, ki jih izvajate brez obutve. Debelina 15 mm zagotavlja dober nivo udobja. Vadite v dobrih pogojih. Všeč vam bodo Izjemno udobna zasnova. Odlična velikost: 180 cm x 60 cm x 15 mm. Lahko jo vzamete s seboj kamorkoli.

Prednosti izdelka

Udobje Debelina in velikost sta zasnovani za optimalno udobje.
Enostaven transport Podloga ima na voljo trak za enostavno prenašanje.
Prijem Zagotavljajo dober oprijem in preprečujejo zdrs.

Tehnične informacije

Kakšna je prava velikost in debelina podloge?

Večkrat ko vadite, bolj potrebujete udobno podlogo. 1. Debelina - Če izvajate nizko intenzivno vadbo (kot je pilates) in bosi ter izvajate vaje na tleh: kupite podlogo, ki je debela vsaj 10 mm z mehko teksturo. - Če izvajate pretežno dinamične vaje za moč, je 7 mm dovolj. 2. Dolžina: za pilates ali vadbo za krepitev mišic izberite podlogo, ki je enake dolžine ali še daljša od vaše višine.

Katere vaje lahko izvajate na podlogi?

Ne veste s katerimi vajami bi začeli ali kako izboljšati držo?
Oglejte si spodnji plakat: https://contents.mediadecathlon.com/s839592/k$6b3756111718eb4183a4ca75d9fcf52f/fiche%20pilatesmat%20a4.pdf

(Povezavo kopirajte in prilepite v brskalnik.)
Naša ekipa oblikovalcev je s pomočjo usposobljenih trenerjev razvila vrsto brezplačnih vaj, ki so na voljo na plakatu, ki ga lahko natisnete ali pa si ga prenesete na telefon.

Podloga za pilate ali jogo?

Za telovadbo in pilates potrebujete udobno podlogo, ki bo ščitila vaše telo. Za jogo potrebujete debelo podlogo, ki bo zagotavljala dober prijem. Izberite podlogo, ki bo ustrezala aktivnosti, ki jo izvajate.

Dodatna prednost

Moj recept za dezinfekcijo podloge po vsaki vadbi je 300 ml vode, 1 žlica kisa in 5 kapljic olja sivke.

Nasvet

Da se podloga po vadbi ne bi poškodovala, jo očistite in zavijte v valj s pomočjo priloženih trakov. Samo za individualno, privatno in notranjo uporabo. Ne stopajte nanjo s čevlji in nanjo ne polagajte težkih stvari. Za čiščenje ne uporabljajte hidroalkoholnih čistil.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Pena: 20% Penasti PVC; : 80% Penasta Nitril Butadien guma;
Navodila za vzdrževanje: Očistiti z vlažno krpo.
Nasveti glede zaloge Shranite jo na čisto, suho in temno mesto pri temperaturi do 25 °C. Ne hranite je ob virih toplote:
radiator, talno ogrevanje, sončna okna, lakirane površine
Omejitev uporabe: Podloge ne uporabljajte namesto doskočne blazine.Bodite bosi.

Naše obveze

"Zelo dober izdelek. Podlogo uporabljam vsak dan in zaenkrat se še ni nič obrabila. Zelo jo priporočam," Jean-Samuel, Decathlonova stranka.
Preizkusni izdelek Izdelana je iz materialov, ki ne vsebujejo škodljivih snovi. Izvajamo testiranja za preverjanje velikosti, teže, oprijema, trpežnosti in udobja.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe