Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8555205
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan

Skiro LEARN 500

5/5
5/5
Decathlon
Za še več zabave, da lahko uživate v prvih vožnjah na dvokolesnem skiroju. Skiro je namenjen otrokom, starim od 4 do 6 let, ki so visoki od 95 cm do 130 cm. Dvokolesni skiroji so mala malica. Prilagojena ergonomija in veliki kolesi za lažje učenje ravnotežja in premikanja na dveh kolesih. Skiro je tudi nastavljiv po višini in ga lahko razstavite.

Prednosti izdelka

Hitro učenje Nizko stojišče, veliki kolesi in ergonomija za učenje ravnotežja.
Kompaktnost Skiro, ki ga lahko razstavite brez orodja.

Tehnične informacije

Varnostna navodila

Skiro otrokom pomaga izboljšati ravnotežje na dveh kolesih.
Ni primerna za otroke, mlajše od 3 let.Priporočamo uporabo pod nadzorom odraslih. Vzemite si čas in naučite otroka osnovne uporabe skiroja.

Sestavljanje in kompaktna zasnova

Skiro se hitro in enostavno sestavi.
Po zaslugi gumba na pritisk se razstavi.

Trpežnost

Pod mehko, zaobljeno in zanesljivo obliko je bil skiro zasnovan okoli kovinske strukture, da bi zagotavljal trpežnost za uporabo v mestu, v parkih, okoli hiše. Odporen je tudi na prve izkušnje voženj najmlajših.

Kako varno uporabljati skiro

Pred vsako uporabo in po njej preverite stanje svojega skiroja in se prepričajte, da na njem ni razpok ali ostrih robov. Ne pozabite preveriti za neobičajno delovanje, razpoke in ostre robove. Kolesa in ležaji so deli, ki se obrabijo. Redno jih preverjajte in po potrebi zamenjajte. Če želite popraviti svoj skiro in s tem podaljšati njegovo življenjsko dobo, obiščite servisno delavnico lokalne prodajalne Decathlon, kjer lahko naročite vse potrebne rezervne dele.

Enostavno učenje ravnotežja

Otroci bodo lahko in intuitivno našli ravnotežje po zaslugi nizkega stojišča za enostavnejši odriv, širokih koles za več stabilnosti, nastavljivega krmila za prilagojen položaj, ročic, ki so primerne za otroške roke za boljši prijem, lahko dostopni zadnji zavori, širokega sprednjega kolesa za premagovanje manjših ovir. Prilagojena ergonomija za še več zabave.

Teža

2,6 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
2% Stiren etilen butadien stiren, 1% Steklena volna, 17% Polipropilen, 2% Poliamid 6.6, 73% Jeklo, 5% Aluminij 6061
Koleščki za rolerje
10% Poliuretan, 90% Polipropilen
Nasveti glede zaloge Hranite ga na suhem in temnem mestu.
Prepovedana uporaba: Ni primeren za odrasle ali izvajanje trikov. Za otroke do 50 kg.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Skiro izpolnjuje zahteve evropskega standarda za skiroje EN 71-1.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe