Sklic : 8549430
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
SKIROJI ZA OTROKE

Siv, moder in bel skiro MID 7

OXELO
4.8/5
4.8/5

Barva : LIGHT BLUE / WHITE

Decathlon
Naša ekipa je zasnovala ta skiro za kratke vožnje po mestu (do 2 km). Za osebe, ki so visoke od 125 do 175 cm. Potujte dvakrat hitreje in dvakrat dlje kot peš!Lahek, kompakten skiro z velikimi kolesi. Idealen za vožnje po mestu za otroke stare od 9 do 14 let.

Prednosti izdelka

Učinkovitost drsenja Dve veliki kolesi iz PU gume, 175 mm. Ležaji ABEC 5. Zavora na zadnjem kolesu.

Tehnične informacije

Kako se zaščititi med vožnjo s skirojem MID 7?

Med vožnjo s skirojem se tako kot pri kotalkanju in rolkanju vedno primerno zaščitite (čelada, ščitniki za kolena in komolce). Priporočamo, da pred vsako uporabo skiro pregledate in preverite, ali ima kakšne poškodbe, razpoke ali ostre robove. Kolesa in ležaji so deli, ki se obrabijo. Redno jih pregledujte in po potrebi zamenjajte.

Kako je treba vzdrževati skiro?

Kolesa in ležaji so deli, ki se obrabijo. Redno jih pregledujte in po potrebi zamenjajte.
Življenjsko dobo svojega skiroja lahko podaljšate ali ga popravite z nakupom nadomestnih delov, ki jih lahko naročite v delavnici lokalne trgovine Decathlon. Na Oxelovem YouTube kanalu so tudi na voljo nasveti in navodila za vzdrževanje.

Komu je namenjen skiro MID 7?

Za osebe, ki so visoke od 125 do 175 cm. To pomeni, da je izdelek primeren skoraj za vse! Prednost modela MID 7 je njegova vsestranskost: je dobro opremljen in omogoča prilagajanje višine. Ta Decathlonov skiro vas bo 3-krat hitreje popeljal kamor želite, kot če bi se na pot odpravili peš, ne glede na to, ali greste na kratko vožnjo po mestu ali družinsko vožnjo.

Ali je skiro praktičen za uporabo v mestu?

Da. Ta skiro znamke Oxelo je zložljiv (mere zloženega izdelka: 90 cm) in omogoča enostavno prilagajanje višine. Z naramnico ga lahko po potrebi enostavno nosite na ramenu. Veliki kolesi (175 mm) zagotavljata premagovanje ovir, kot so robniki, medtem ko vas bodo blatniki (sprednji in zadnji) ščitili pred pljuski vode v primeru dežja.

Za kakšne vrste voženj lahko uporabljate skiro MID 7?

Model MID 7 je bil zasnovan za vožnje do 2 km. Za daljše vožnje je primernejši skiro z boljšo opremo, denimo z večjimi kolesi. Kar se tiče največje obremenitve, lahko izdelek uporabljajo osebe, težke do 100 kg.

Se hlače popolnoma umažejo v primeru dežja?

Sploh ne. Zadnji blatnik vas ščiti pred brizganjem v primeru dežja.

Kako preizkušamo naše izdelke?

Vse naše skiroje smo testirali v laboratoriju. S pomočjo teh preizkusov preverjamo, ali skiroji ustrezajo evropskim standardom in iščemo sledi obrabe. Eden od naših preizkusov denimo izgleda tako, da poseben stroj skiro zloži 10.000-krat, da preverimo delovanje sistema zlaganja.
Poleg laboratorijskih izvajamo še terenske preizkuse: nekateri temeljijo na meritvah, drugi pa na mnenjih preizkuševalcev, da izdelek resnično celovito preizkusimo. Rezultat je testiran in odobren izdelek.

Teža

5,288 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
100% Jeklo
Ročaj
100% Guma - termoplastična (TPR)
Nasveti glede zaloge Hranite ga na suhem in temnem mestu.
Omejitev uporabe: Ni primeren za izvajanje trikov oz. skokov.
Do največ 100 kg.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Skiro izpolnjuje zahteve evropskega standarda za športne skiroje EN14619.
Garancija: 2-letna garancija ne velja za dele, ki se obrabijo (kolesa, ležaji, zavora, trak in ročaji).

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe