BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8398102
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA SNOWBOARD OPREMA

Moška smučarska deska BULLWHIP 300 EVO

DREAMSCAPE
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Ljubitelji deskanja na snegu so desko razvili za začetnice za vožnjo po urejenih progah in izven njih. Deska, ki je tolerantna do napak med drsenjem po robnikih po zaslugi mehkega torzijskega flexa med stopali. Običajna usločenost in leseno jedro zagotavljata dober oprijem in stabilnost.

Prednosti izdelka

Večnamenskost 70 % na progi, 30 % izven proge, 0 % snežni park.
Manevrabilnost Mehka torzija: enostavno zavijanje in napreden prehod na robove.
Plovnost Normalno drsenje na pršiču (standardna usločenost, 10 mm nazaj pomaknjene vezi).
Oprijem Dober oprijem in drsanje (standardna usločenost in mehka torzija).
Anatomska oblika 151 cm: 1,66 m do 1,73 m
155 cm: od 1,71 m do 1,77 m
Trdnost Flex 6/10 - jedro iz lesa.
Odpuščanje Mehka torzija za manj napak z robniki.
Učinkovitost drsenja Ekstrudirana osnova iz PE skrbi za gladko drsenje.

Tehnične informacije

Tehnični podatki

Sintrana osnova: 20-mm jedro iz topolovega lesa. Število odprtin: 8 + 8 (3 različni položaji vezi, 40 mm med vezmi).
Setback: 10 mm. Velikost 155:
Širina: prednji del 285 mm, srednji del 246 mm, zadnji del 285 mm.
Radius: 8,5 m.
Učinkovit rob: 1.140 mm.
Priporočen položaj: 500 mm.Velikost 151:
Širina: prednji del 285 mm, srednji del 246 mm, zadnji del 289 mm.
Radius: 8,3 m.
Učinkovit rob: 1.104 mm. Priporočen položaj:
475 mm. Deske so ob nakupu že povoskane. Ste pripravljeni na vožnjo?

Katero velikost naj izberem?

Običajno za uporabo na vseh progah izberite desko, ki je 15 do 20 cm krajša od vaše višine (npr. če ste visoki 1,74 m izberite desko, ki je dolga med 159 in 154 cm).
Krajšo priporočamo tistim, ki želijo večjo upravljivost. To prav tako velja za ljudi, ki so zelo lahki za svojo višino.
Daljša deska je stabilnejša pri večjih hitrostih.
151 cm (50-85 kg) => od 166 do 173 cm.
155 cm (60-90 kg) => od 170 do 177 cm.

Sporočilo našega produktnega vodje

Preprosta in dostopna deska, ki vam bo pomagala napredovati. Da bi vam lahko ponudili desko za deskanje na snegu z boljšim razmerjem med vrednostjo in ceno, smo preverili transport naših desk. Zaradi tega to desko ponujamo brez vezi. Da bi se izognili izbiranju med udobjem in obstojnostjo deske, smo ohranili njeno leseno jedro.

Namen in teren

Deska Bullwhip 300 Evo je odlična v vseh snežnih pogojih. 6/10 flex in mehka torzija, standardna blaga usločenost, oblika directional: deska je zasnovana tako, da vam bo pomagala pri učenju deskanja na snegu. Zagotavlja plovnost na pršiču. Igriva za začetnike v prostem slogu. Leseno jedro omogoča smučanje po trdem snegu.

Deska oblike Directional

Oblika deske je directional, kar pomeni, da ima deska sprednji in zadnji del. Ni simetrična. Zadnji del deske je rahlo ožji od prednjega, vezi in točke, kjer se deska dotika podlage, pa so pomaknjene nekoliko proti zadnjemu delu.
Oblika directional zagotavlja boljši oprijem robnikov med zavoji, več nadzora nad desko in enostavnejši prehod iz zavojev.

Standardna usločenost

Standardna usločenost pomeni, da je deska v predelu, kjer pride do stika med desko in snegom, ukrivljena navzgor.
Zaradi prožnosti deske standardna usločenost omogoča dober oprijem na vseh vrstah snežnih podlag in zagotavlja dinamiko pri menjavi robnikov in zagon v zavojih.

Srednji flex 6/10

Flex določa trdoto deske med sprednjim in zadnjim delom. Flex deske je okoli 6/10, kar pomeni, da je deska mehka in odpušča napake. Flex te vrste je zelo homogen od konice sprednjega dela do konca zadnjega dela, kar omogoča nadzorovano zavijanje brez presenečenj. Vendar pa bo pri velikih hitrostih ali vožnji po zaledeneli površini deska med zavoji zdrsovala.

Torzija, ki tolerira napake

Torzija (torzijska trdota deske med nogama) je okoli 4/10. Zaradi tega omogoča enostavnejše nadziranje in zavijanje ter odpušča napake. Mehek torzijski flex za prosto gibanje med stopali. Sprednja noga je lahko pod rahlim kotom glede na peto in prste. Tolerantna za napake na robnikih, kar je pomembno za začetnike.

10-mm setback

Setback pomeni, da točke dotikanja deske s snegom niso simetrične glede na sredino deske, ampak so bližje zadnjemu delu. Vezi so prav tako enako oddaljene in nameščene proti zadnjemu delu deske.
10-mm setback: klasični setback za deske oblike directional. Zagotavlja boljši oprijem v zavojih in gladko drsenje v pršiču, saj se teža prenese na zadnji del deske, s čimer se samodejno dvigne sprednji del deske.

Priporočene vezi

Z desko se odlično ujemajo vezi Illusion 400.

Kdaj naj povoskam desko?

Decathlonove deske so že povoskane. Deske morate redno vzdrževati. Najbolje je, da desko namažete z voskom po vsaki 5. uporabi ali vsaj enkrat letno: na začetku sezone, da bo odlično drsela, ali na koncu sezone, da bo zaščitena čez poletje.

Kakovostno drsenje ekstrudirana osnova

Osnova je izdelana iz polietilena s pomočjo 2 različnih postopkov:
- ekstrudirano osnovo sestavlja polietilen z določeno gostoto, - sintrana osnova ima večjo gostoto kot polietilen (manj lukenj, več PE). Ekstrudirana osnova zagotavlja dobro drsenje in obstojnost.

Kaj je široka deska?

Široka deska je deska, ki je širša kot običajno, da bi preprečili dotikanje stopal s snegom pri osebah z večjimi stopali. Širina deske se meri na srednjem delu deske. Decathlonov vodnik:
do 245 mm: ozka deska/velikost od 3 do 6, od 246 mm do 255 mm: standardna deska/velikost od 5 do 8, od 256 mm do 265 mm: srednje široka/velikost od 7 do 10, od 266 mm: široka/velikost od 9 do 13.

0 % uporaba v parku: ali lahko izvajam skoke?

Da. 0 % uporaba v parkih pomeni, da so tehnične lastnosti deske takšne, da ni zasnovana za prosti slog: deska ni ne krajša ne simetrična, zato je mogoče izvajati vse gibe prostega sloga (obrate, skoke itd.), čeprav ni ravno najboljša deska za to. Vendar pa lahko na progi ali izven nje izvajate vse ravne skoke.

Ali lahko vezi namestim v trgovini?

Da. Na strani izdelka boste našli video, kako namestiti vezi, vendar pa lahko to uredite tudi v trgovini.
S seboj imejte čevlje, da lahko preverite naslednje:
1. sprednji in zadnji del vezi, da so prsti in peta enako postavljeni na obe strani; 2. da se paščki vezi dobro prilegajo čevljem.

Teža deske

Velikost 151: 2.619 g (+/- 6 %), 2.734 g (+/- 6 %).

Teža

151cm: 2,619 kg
155cm: 2,734 kg
+/- 6 %.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Deska
20% Steklena volna, 70% Les, 10% Epoksi
Nasveti glede zaloge Na koncu dneva obrišite robove, da preprečite njihovo rjavenje. Desko morate redno voskati: priporočamo, da to storite po vsaki 5. uporabi.
Shranjevanje: ne izpostavljajte je sončni svetlobi.
Pravno obvestilo Izdelek je zasnovan za deskanje na snegu. Če ga uporabljate v druge namene, tvegate preseganje tehničnih kapacitet izdelka. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Navdušenci nad deskanjem na snegu. Bi radi sodelovali pri testiranju? Stopite v stik z nami prek naše spletne strani!
Preizkusni izdelek Izdelki znamke Dreamscape so testirani v dejanskih razmerah, za katere so zasnovani (sneg, mraz), in v vseh razmerah, ki se lahko pojavijo med smučanjem. Naši oblikovalci, produktni vodje, inženirji in stilisti zagotavljajo, da so izdelki oblikovani in izdelani za uporabo v okoliščinah, za katere so bili zasnovani.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe