Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8396682
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
SMUČARSKI ČEVLJI ZA OTROKE

Modri smučarski čevlji BOOST 500 za otroke

WEDZE
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Čevlji so namenjeni mladim smučarjem, ki si želijo uporabljati smučarske čevlje, ki bodo podpirali njihov napredek. So udobni in natančni. Model, namenjen bodočim prvakom. Namenjeni so naprednim smučarjem, ki si želijo uporabljati udobne in toplotno zaščitene smučarske čevlje.
Nova dostava koles

Prednosti izdelka

Prilagodljiv 4 zaponke, 6 položajev na zgornjem delu in 4 položaji na lupini.
Lahkost uporabe Jezik v obliki traku omogoča lažje obuvanje.
Trdnost Upogljivost 50 omogoča dober prenos in hiter napredek pri smučanju.

Tehnične informacije

Sporočilo našega produktnega vodje

4 zaponke zagotavljajo natančnost in progresijo. Za napredek so pogosto smučarski čevlji pomembnejši od smuči, ker s smučarskimi čevlji nadzorujete smuči. Njihov naravni kot omogoča, da vaš otrok pravilno pritisne na jezik smučarskega čevlja, kar mu omogoča natančen nadzor nad smučmi.

Sistem odpenjanja in zapenjanja

Zaradi 4 zaponk so ti otroški smučarski čevlji precizni in enostavni za obuvanje. 4 položaji zapenjanja v predelu narta in 6 položajev zapenjanja v predelu goleni.

Okolje

Naše podloge so narejene iz plastike, ki ne vsebuje ftalatov.

Kaj pomeni upogljivost (flex)?

Da bi ocenili togost, podjetje vsakemu smučarskemu čevlju pripiše stopnjo upogljivosti. Ta številka določa togost smučarskih čevljev. Višja kot je številka, bolj trda je lupina. Upogljivost 50 je odlična za otroke, ki želijo izboljšati svoje smučarsko znanje.

Kako pomeriti smučarske čevlje?

Ko nogo vstavite v smučarski čevelj, do polovice zapnite zaponke. Če otrok potrebuje drugo nastavitev, velikost čevlja ni ustrezna. Ko je čevelj zapet, se mora otrok 3-krat pripogniti in meča potisniti naprej, zaradi česar se bo peta premaknila proti zadnjemu delu čevlja. Ko je otrok vzravnan, se mora njegova noga dotikati konca čevlja. Ko se pripogne, se noga pomakne nazaj in se ne smete več dotikati konca čevlja.

Nasvet za preprosto obuvanje

Za preprostejše obuvanje jezik potisnite proti zunanjosti (ampak ne naravnost naprej od sebe), s čimer boste široko odprli lupino in omogočili lažje obuvanje.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
100% Polipropilen
Podloga in vložek
100% Poliester
Podplat
100% Termoplastični poliuretan
Topla podloga
100% Poliester
Nasveti glede zaloge Hranite jih na suhem mestu. Po sezoni: smuči povoskajte in prosite serviserja, naj ne odstrani odvečnega voska ter jih shranite pri optimalnih pogojih.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe