Trenutno so naše trgovine zaprte, prevzem naročil Click&collect je še vedno možen med ponedeljkom in petkom.
Sklic : 8610347
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KRPLJE

Snežne krplje z majhno palubo TSL 217

TSL
Decathlon
do 134.99 -%

Od

134.99**
Ta cena vključuje davek na reciklažo električne opreme in baterij. DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Od

Od do

* Razprodaja od za Do razprodaje zalog. Cene na spletu se lahko razlikujejo od cen v trgovinah.
* Od do razprodaje zalog. Cena velja za spletno prodajo.
134.99 -%
Prej0.00Zdaj134.99**
Ta cena vključuje davek na reciklažo električne opreme in baterij. DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Od

* Od do

* Razprodaja od za Do razprodaje zalog. Cene na spletu se lahko razlikujejo od cen v trgovinah.
* Od do razprodaje zalog. Cena velja za spletno prodajo.
Izberite trgovino za zalogo
Snežne krplje so namenjene ljubiteljem odprtih prostorov in vznemirljivih dogodivščin. Zaradi visokega dviga omogočajo odlično hojo po pršiču. Krplje 217 in 227: zaradi visokega dviga omogočajo odlično hojo po pršiču. Snežne krplje so namenjene ljubiteljem odprtih prostorov in vznemirljivih dogodivščin.

Prednosti izdelka

Oprijem 1 sprednja dereza in 6 zamenljivih jeklenih kavljev.
Anatomska oblika Paluba v velikosti S: 65 cm x 21,7 cm. Od 40 kg do 100 kg. Velikost od 35 do 47.
Stabilnost Nartni pašček v predelu pete prilagodite z zobatim paščkom.
Prilagodljiv Prilagajanje zaklepa: zapomni si velikost stopala.
Lahkost uporabe Oprijem za hojo po hribu za lažji vzpon.
Lahkost 1930 g/par
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Uporaba krpelj

Pred obuvanjem: krplje so zasnovane za levo in desno nogo. S pomočjo piktograma na palubi krpelj preverite, ali ste krplje pravilno nadeli. Prilagajanje: zaradi zagotavljanja varnosti morate krplje pravilno in dobro pritrditi.
1. Vaša stopala se morajo dotikati konice (spredaj in zadaj), da poskrbite za boljšo oporo čevljev. 2. Paščki in zaponke (odvisno od modela) morajo biti popolnoma zaprti.

Krplje izberite glede na svojo težo

Krplje izberite glede na težo (upoštevajte tudi težo nahrbtnika) ter tako poskrbite, da bodo ostale na površini snega. To se imenuje dvig. Na voljo je več različnih velikosti krpelj, ki se prilagodijo vsem velikostim in vrstam pohodov.
Naš nasvet:
osebe, težke od 15 do 50 kg izberite otroški model, od 40 do 80 kg izberite krplje z majhno ali srednje veliko palubo, od 60 do 120 kg izberite krplje z veliko palubo.

Sistem dvigovanja pete za enostavnejše vzpenjanje

Izberite krplje z možnostjo dvigovanja pete in tako poskrbite za enostavnejše vzpenjanje. Ta odstranljivi sistem dvigne peto. Lahko ga uporabite med vzpenjanjem na visok hrib ter tako zmanjšate naklon in prihranite energijo.

Palice za boljšo stabilnost pri krpljanju

Priporočamo vam, da pri krpljanju uporabljate tudi palice, s katerimi poskrbite za večjo stabilnost. Palice uporabite predvsem pri hoji po pobočjih (navzgor ali navzdol) ali po pršiču, kjer se lahko bolj pogreznete v sneg. Na voljo sta dve vrsti krpljic za palice. Izberite širše, saj se vam tako palice ne bodo vdirale v sneg.

Za krpljanje izberite zračna oblačila

Za pohode po snegu se navadno oblečemo preveč, saj nas skrbi, da nas bo zeblo. Vendar se pri krpljanju zelo hitro ogrejemo.
Priporočamo, da si oblečete tri sloje!
Tako boste toploto prilagajali glede na napor: če vam je toplo, slecite oblačila in se ponovno oblecite, ko se shladi ali med počitkom. Če vam je prevroče, se boste potili, zaradi česar vam bo med počitkom ali spustom hladno.

Priporočamo, da si oblečete tri sloje!

Priporočamo, da pozimi oblečete tri sloje oblačil. 1. sloj predstavlja tehnični osnovni sloj, ki odvaja vlago in kožo ohrani suho. 2. sloj (jakna iz flisa, pulover) zagotavlja toploto in odvaja vlago. 3. sloj predstavlja jakno, ki vas ščiti pred zunanjimi vplivi (dežjem, snegom, vetrom).
Vsa oblačila morajo biti zračna, da lahko odvajajo vlago.

Katero obutev naj obujem?

Za krpljanje potrebujete tople, vodoodporne in zračne čevlje. Obujte čevlje z dobrim oprijemom za predele, kjer ne boste uporabljali krpelj (na primer na parkirišču ali če ni dovolj snega).

Ne pozabite na varnost

Pri hoji po neoznačenih terenih bodite opremljeni z zemljevidi, kompasom in/ali GPS-napravo ter plazovno žolno, lopato in sondo. Tako vas bodo lahko našli, če vas zajame plaz oziroma boste vi lahko pomagali iskati žrtve plazov. Ne pozabite obnoviti znanja o zagotavljanju varnosti.

Ali ima izdelek garancijo?

Izdelek ima 2-letno garancijo, ki prične veljati od datuma nakupa, ki je naveden na računu. Izdelek, ki ga krije garancija, bomo popravili ali zamenjali brezplačno. Garancija zajema vse napake na izdelku in ne velja za napake, ki nastanejo zaradi običajne obrabe ali nepravilne uporabe.

Teža

1,93 KGM

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi. Sušite v suhem in zračnem prostoru.
Prepovedana uporaba: Izdelek ni primeren za alpinizem in ledenike.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe