Sklic : 8513489
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
POHODNIŠTVO V NARAVI

Turkizna spalna vreča ARPENAZ (za temperaturo 10 °C)

QUECHUA
4.2/5
4.2/5

Barva : Dark petrol blue / GREY

Decathlon
Spalna vreča je zasnovana za udobno spanje pri temperaturi do 10 °C. 10 °C. Naš cilj? Ponuditi spalno vrečo z zadrgo po celotni dolžini. Lahko jo spremenite v odejo. Petletna garancija.

Prednosti izdelka

Optimalna temperatura Temperatura udobja: 10 °C. Mejna temperatura: 5 °C.
Kakovost spanja Velikost: 190 x 72 cm. Zadrga po celotni dolžini.
Enostaven transport Teža: 1300 g. Prostornina: 15 l. Vrečka za prenašanje.
Kompatibilnost Ni je možno spojiti.
Enostavno vzdrževanje Preprosto pranje v stroju. Preberite navodila za vzdrževanje.
Eko dizajn Podloga, barvana na okolju prijazen način. Manjši vpliv na okolje.

Tehnične informacije

Temperatura za uporabo

Vse naše spalne vreče so označene s temperaturo udobja in so preizkušene s strani neodvisnega laboratorija (AITEX) v skladu z evropskim standardom EN 23537-1 z dne 21. 1. 2017. Temperatura udobja je spodnja temperaturna meja, pri kateri se uporabnik v splošnem počuti udobno (ni mu prevroče ali premrzlo) med ležanjem v sproščenem položaju (temperatura je določena glede na povprečno žensko ob normalnih pogojih uporabe). Spalno vrečo izberite na podlagi teh kriterijev.

Mejna temperatura udobja

Mejna temperatura udobja je spodnja temperaturna meja, pri kateri se uporabnik v splošnem počuti udobno (ni mu prevroče ali premrzlo) med ležanjem v zvitem položaju (temperatura je določena glede na povprečnega moškega ob normalnih pogojih uporabe).

Kaj morate vedeti o temperaturi?

Spalna vreča ne proizvaja toplote, temveč ohranja toploto, ki jo ustvarja telo. Če ste utrujeni in ležite v mrzli in vlažni spalni vreči, vas bo zeblo ne glede na kakovost vaše spalne vreče. Temperatura je odvisna od tega, kako posameznik prenaša mraz (konstitucija, utrujenost itd.), od opreme (izolacijska podloga itd.), obleke (če ne nosi oblačil, če nosi spodnjo perilo itd.) in od vremenskih pogojev (vlaga, veter itd.).

Nasveti pred uporabo spalne vreče

Ne oblecite se preveč (en sloj oblačil je dovolj). Zagrejte okončine: nosite kapo, rokavice, nogavice, grelne pripomočke za posteljo, pomagajte si z drgnjenjem, itd. Kot grelni pripomoček za noge ali posteljo lahko uporabite tudi steklenico z vročo vodo (če ne obstaja tveganje, da se po nesreči odpre). Krčite svoje mišice (70 % porabljene energije se spremeni v toploto) in se izogibajte gibom, s katerimi bi povzročili pihanje hladnega zraka. Uporabite prevleko za spalno vrečo.

Sestava

Zunanji material in podloga: 100-% iz poliestra. Polnilo: 100-% iz poliestra, 300 g/m².

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.

Ekološka zasnova

Notranji material smo obarvali s pomočjo postopka dope-dye ter tako zmanjšali vpliv našega izdelka na okolje. Niti so obarvane že med proizvodnjo, zato smo se izognili uporabi kopeli za barvanje. Obarvamo vsako drugo nit. V primerjavi s klasičnim postopkom pri te tehniki zmanjšamo: izpust drobnih delcev za 65,8 % (PM2.5),
evtrofikacijo sladke vode za 65,6 %,
evtrofikacijo morske vode za 76,7 %.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Polnilo
100% Poliester
Notranjost
100% Poliester
Glavni material
100% Poliester
Torbica za kolo
100% Poliester
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Strojno sušenje - nizka vročina
Strojno sušenje - nizka vročina
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Pospravite jo v njeno zaščitno vrečko, z nožnim delom naprej. Da polnilo ohrani volumen ter zmožnost zagotavljanja toplotne zaščite, vrečo odstranite iz vrečke in jo plosko shranite na suhem mestu.
Omejitev uporabe: Spalne vreče ni mogoče spojiti z drugimi spalnimi vrečami.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Spalna vreča ima petletno garancijo, ki začne veljati z datumom, navedenim na računu. Izdelek, ki ga krije garancija, bomo popravili ali zamenjali brezplačno. Garancija zajema vse napake na izdelku in ne velja za napake, ki nastanejo zaradi običajne obrabe ali nepravilne uporabe. To posebno petletno garancijo lahko izkoristite le ob predložitvi izdelka in računa.
Garancija: 5 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe