Sklic : 8544510
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOPALKE ZA DESKANJE ZA DEKLICE

Moder spodnji del kopalk MAEVA 500 za deklice

OLAIAN
4/5
4/5

Barva : Deep blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kopalke so namenjene mladim rednim deskarkam, ki deskajo na različnih valovih. Spodnji del kopalk mladim deskarkam omogoča samozavestno deskanje na valovih, saj njegovi robovi skrbijo, da ostane na svojem mestu in nudi dobro oporo v valovih.

Prednosti izdelka

Nepremično na valovih Oblika in zategovalna vrvica skrbita za dober oprijem v valovih.

Tehnične informacije

Ste izkušena deskarka na valovih

Deskanje na valovih je vaš najljubši šport in redno deskate v topli vodi. Med aktivnostjo veslate, se na kratki deski potopite pod valove, na dolgi deski pa se obrnete pod valove. Deskate na valovih, ki so višji od enega metra, in izvajate trike. Velikokrat padete in ste navajeni, da se prevračate v vodi. Želite, da kopalke med aktivnostjo ostanejo na svojem mestu in vas ne ovirajo med veslanjem.

Oblika telesa

Spodnji del kopalk smo zasnovali za mlade deskarke na valovih, da lahko deskajo brez skrbi, da bi kopalke izgubile v valovih. Spodnji del kopalk ima športen videz in zagotavlja dobro prekrivanje, zategovalna vrvica pa skrbi za popoln oprijem v valovih.

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu jih je testiralo vsaj 12 deskark na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in jih testiramo še v dejanskih pogojih.

Velikost kopalk za deklice

Pri Decathlonu pri oblikovanju kopalk za mlade deskarke upoštevamo njihovo rast. Zato velikost določimo glede na višino, saj se glede na starost ne more zagotovo določiti prava velikost. Dve 10-letni deklici sta lahko različno visoki, težki in imata drugačno obliko telesa in telesne mere. Prav tako priporočamo, da pred nakupom kopalke pomerite.

Naše velikosti kopalk za deklice

Povezava med starostjo in višino, ki je navedena na naših etiketah: Povezava med starostjo in višino, ki je navedena na naših etiketah: 4/5 let: od 105 do 114 cm,
5/6 let: od 115 do 124 cm,
7/8 let: od 125 do 132 cm,
8/9 let: od 133 do 142 cm,
10/11 let: od 143 do 150 cm,
12/13 let: od 151 do 160 cm,
14/15 let: od 161 do 169 cm.

Velikost suhih in mokrih kopalk

Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati in vam nuditi dobro oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.

Želite zamenjati kopalke?

Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.

Decathlonova znamka za deskanje Olaian

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo kopalke in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.

Kaj je znamka Olaian?

Izdelki za deskanje Tribord so se preimenovali v Olaian, novo Decathlonovo znamko, ki je zasnovana za vse vrste deskanja na valovih. Postopoma bomo zamenjali imena vseh naših izdelkov za deskanje. To pomeni, da bo lahko logotip na izdelku drugačen od tistega, ki je prikazan na sliki.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
82% Poliester, 18% Elastan
Glavna podloga
100% Poliester
Zaplata
80% Poliamid, 20% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - nežno
Strojno pranje - 30° max - nežno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Izdelek ni primeren za redno uporabo v klorirani vodi.

Naše obveze

Naše mlade partnerke znamke Olaian so kopalke preizkusile pri dejanskih pogojih v Baskiji, tik poleg našega centra za oblikovanje.
Preizkusni izdelek Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe