Sklic : 8384033
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DESKARSKE HLAČE ZA ZAČETNICE

Ženski spodnji del kopalk s stranskim zavezovanjem SOFY

OLAIAN
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Smo ženske z različnim znanjem deskanja na valovih, zato smo oblikovale spodnji del kopalk za začetnice z deskanjem na zlomljenih valovih. Spodnji del kopalk z visokim izrezom podaljša noge in razkrije zadnjico. Je v celoti podložen, tanki trakovi pa zagotavljajo dober oprijem v valovih.

Prednosti izdelka

Nepremično na valovih Kopalke so oblikovane tako, da ostanejo na svojem mestu v majhnih valovih.

Tehnične informacije

Učite se deskati na valovih

Učite se deskati na valovih ali deskate na valovih le nekajkrat letno med počitnicami. Ostajate na mestu, kjer se z nogami lahko dotaknete dna, v majhnih valovih ali na mestu, kjer se valovi lomijo. Z deskanjem na valovih se ukvarjate zaradi tega, ker uživate v vodi, in dobrega občutka, ki vam ga ponuja deskanje. Med aktivnostjo pogosto padete v valove, ki niso premočni. Za vas smo oblikovali široko ponudbo kopalk, ki so primerne za vašo aktivnost in obliko telesa.

Oblika telesa

Spodnji del kopalk z zavezovanjem in trikotni zgornji del predstavljata dva osnovna dela bikinija! Predstavljata nepogrešljiv del poletne garderobe.
Zaradi visokega izreza na stegnih so noge videti daljše. V nasprotju s splošnim prepričanjem je ta spodnji del kopalk namenjen vsem ženskam, ki so zadovoljne s svojim telesom, še posebej s trebuščkom, saj je na tem delu še posebej nizko izrezan. Stranski trakovi za zavezovanje skrbijo, da spodnji del kopalk v vodi ostane na svojem mestu.

Plavalne kratke hlače v valovih ostanejo na svojem mestu: testiranje

Kopalke v valovih ostanejo na svojem mestu. V bazenu našega centra za oblikovanje v Hendayu so jih testirale deskarke na valovih z različnimi oblikami postav. Testiranje poustvarja občutek prevračanja v valovih. Če so kopalke prestale ta test, se odpravimo na deskanje na valovih v morje in kopalke testiramo še v dejanskih pogojih.

Podloga

Ta spodnji del kopalk je v celoti podložen, zaradi česar je manj prosojen, ko se zmoči.

Prilagodljivost

Spodnji del kopalk lahko zlahka prilagodite s stranskimi trakovi za zavezovanje.

Velikost suhih in mokrih plavalnih kratkih hlač

Za zagotavljanje popolnega prileganja v vodi je pomembno izbrati velikost, ki se vam dobro prilega na suho telo, saj se v vodi kopalke raztegnejo. Priporočamo vam, da izberete pravo velikost. Ko kopalke pomerite, se vam morajo tesno prilegati: čutiti morate oporo. Elastan, ki je uporabljen v določenih delih naših kopalk, se v vodi zmehča in razteza.

Primerjava okoljskih vplivov izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljen splošni rezultat (A, B, C, D, E), ki vam omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/

Želite zamenjati plavalne kratke hlače?

Velikost in stil nista primerna za vas? Želite izdelek zamenjati v trgovini Decathlon? Ne skrbite. Le pazite, da s kopalk ne odrežete etikete, če jih želite zamenjati.

Decathlonova znamka za deskanje Olaian

Olaian je Decathlonova nova znamka za deskanje, oblikovana v Hendayu v jugozahodni Franciji. V našem centru na obali oblikujemo plavalne kratke hlače in jih še isti dan testiramo v morju, da preverimo, ali v valovih ostanejo na svojem mestu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
83% Poliester, 17% Elastan
Notranjost
91% Poliester, 9% Elastan
Zunanji material
80% Poliamid, 20% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Po uporabi izperite v čisti vodi.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Omejitev uporabe: Izdelek ni primeren za redno uporabo v klorirani vodi.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Ta izdelek je bil preizkušen v Hendayu, kjer je prestal številne laboratorijske preizkuse, da bi zagotovili ustrezno opravljanje funkcije, za katero je bil izdelan: testiranje elastičnosti in moči materiala, odpornosti barve na pranje, drgnjenje, izpostavljanje morski vodi, klorirani vodi in svetlobi ter testiranje splošne funkcionalnosti izdelka po večkratnem pranju.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe