Sklic : 8612473
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
POHODNIŠKE STEKLENICE

Bela steklenička iz nerjavečega jekla MH100 (0,6 l)

QUECHUA
4.5/5
4.5/5

Barva : Putty

Decathlon
Steklenička je zasnovana za uporabo na pohodih. Naši oblikovalci so oblikovali trpežno stekleničko, ki je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla. Steklenička je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla (tudi pokrovček). Ima navojni pokrovček z ročajem. Je enostavna in izjemno trpežna ter ima prostornino 0,6 l.

Prednosti izdelka

Enostavno odpiranje / zapiranje Pokrovček lahko hitro privijete in odvijete z enim obratom.
Vzdržljivost Nerjaveče jeklo je primerno za uporabo s hrano, vendar ne nudi izolacije. 189 g.
Lahkost uporabe Širok ročaj, velika odprtina (enostavno polnjenje in čiščenje). 0,6 l.
Izotermalen Ne nudi izolacije. Če želite ohraniti pijačo hladno, uporabite prevleko.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Navodila za uporabo

Nerjaveče jeklo ne nudi izolacije. Če želite, da pijača v steklenički ostane hladna, uporabite za to namenjeno izolacijsko prevleko. Prav tako je primerna za gazirane pijače. Stekleničko lahko uporabljate tudi za tople pijače, ki pa se v njej hitro ohladijo. Steklenička se zaradi vroče pijače tudi izjemno močno segreje.
Ni primerna za uporabo v zamrzovalniku ali mikrovalovni pečici.

Funkcije

Steklenička ima širok ročaj za prenašanje v roki ali za pritrjevanje s kljuko. Velika odprtina (Ø 3,6 cm) omogoča enostavno polnjenje in čiščenje. Če vam ni všeč široka odprtina, izberite drug pokrovček (vrsta MH500).
Izdelek je združljiv z drugimi pokrovčki iz ponudbe, še posebej s pokrovčkom MH500 (koda 8575855), ki skrbi za bolj športen videz in uporabo. Pokrovček iz nerjavečega jekla lahko kupite tudi posebej (koda 8615551).

Nasvet za vzdrževanje

Po vsaki uporabi stekleničko očistite z detergentom za pomivanje posode in vodo. Po potrebi jo lahko operete tudi v pomivalnem stroju. Opozarjamo vas, da se lahko med pomivanjem v pomivalnem stroju sname tesnilo pokrovčka. Če se to zgodi, ga zamenjajte, da bo steklenička ostala vodotesna. Pokrovček in stekleničko posušite ločeno. Čez noč jo namočite v mešanico sode bikarbone in vode ter jo tako temeljito očistite.

Prva uporaba

Pred prvo uporabo izdelek trikrat izperite s čisto vodo.

Materiali in predpisi

Pokrovček in stekleničko smo izdelali iz nerjavečega jekla 18/8 (304), ki je primerno za uporabo s hrano ter je znano po svoji trpežnosti in enostavnem recikliranju. Zaradi silikonskega tesnila je steklenička vodotesna in obstojna. Vsi naši izdelki in materiali izpolnjujejo trenutne standarde za stik z živili. Ne vsebujejo bisfenola A (BPA) in so skladni s trenutnimi francoskimi predpisi.

Teža in mere

Prostornina: 0,6 l.
Mere: Ø 7,4 cm x 18 cm (spuščen ročaj), 20,5 cm (dvignjen ročaj). Velika odprtina: Ø 3,6 cm. Teža: 189 gramov (steklenička: 124 g, pokrovček: 65 g). Na voljo: 0,6 l, 1 l, 1,5 l.

Naš pristop k varovanju okolja (1/2)

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov. Za to stekleničko smo izbrali izjemno trpežen material (nerjaveče jeklo 18/8), ki omogoča enostavno recikliranje in je znan po svoji trpežnosti in varni uporabi s hrano. Na zunanji in notranji strani ne uporabljamo premazov. Kovinski deli imajo pri normalnih pogojih uporabe 10-letno garancijo.

Naš pristop k varovanju okolja (2/2)

Prav tako smo se odločili za: lasersko graviranje oznak brez uporabe topil, uporabo barve brez topil (premaz v prahu), ki zmanjša kondenzacijo in skrbi za boljši oprijem, kolikor je mogoče zmanjšanje embalaže in embalaže za pošiljanje, proizvodnjo v obratu, ki uporablja 100 % obnovljivo energijo. Izdelek je trenutno proizveden na Kitajskem, vendar se trudimo za proizvodnjo v Evropi, da bi zmanjšali transport.

Izdelka ne odvrzite, ampak ga popravite!

Naši izdelki se vam bodo pridružili pri gorskih pohodih. Ko postopoma napredujete, se bodo obrabljali. Za popravilo stekleničke so na voljo nadomestni pokrovčki in tesnila. Kot del varovanja okolja znamka Quechua skrbi, da so te deli na voljo.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v predelu Passy, ob vznožju gore Mont Blanc, v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Steklenica
100% Nerjaveče jeklo 304
Pokrov
10% Silikon, 90% Nerjaveče jeklo 304
Nasveti glede zaloge Pred shranjevanjem jo operite in posušite. Shranite jo brez nameščenega pokrovčka. Hranite jo na čistem in suhem mestu.
Omejitev uporabe: Ni primerna za zamrzovalnik ali mikrovalovno pečico.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Garancija: 10 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe