Sklic : 8496474
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Rumeni stožci ESSENTIAL (15 cm, 6 kosov)

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Stožci so zasnovani za klubske in individualne treninge. Trpežni in stabilni stožci v obliki puščice so odlični za nogometne treninge.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Prožen material zagotavlja obstojnost.
Stabilnost Stožci ne drsijo na podlagi.
Hitro učenje Koničasta oblika nakazuje smer gibanja.
Vidljivost Stožci so vidni na 50 m.
Lahkost uporabe Prihranite čas in prostor: stožci so preprosti za uporabo.
Eko dizajn Optimalna uporaba materialov: zmanjšanje ogljičnega odtisa za 14 %.

Tehnične informacije

Izdelki serije Essential

Z opazovanjem procesa treninga in v sodelovanju s trenerji pridemo do informacij, kaj trenerji potrebujejo pri izvajanju določenih vaj. Da bi izpolnili potrebe igralcev, smo zasnovali linijo izdelkov Essential. Gre za pametne izdelke za učinkoviti trening nogometa za vse starostne skupine. Ti 15-cm stožci so prvi izdelek te nove linije izdelkov.

Razvoj

Odločili smo se, da bomo na novo zasnovali 15-cm stožce. Naš cilj je bil, da oblikujemo edinstven in atraktiven izdelek. Želeli smo zasnovati izdelek, ki bo igralcu pokazal smer, in seveda smo želeli, da bi izdelek bil zanesljiv in viden.

Ustrezna zasnova in velikost za odličen trening

Uporabljate jih lahko za določanje smeri, označevanje območja ali za izvajanje različnih vaj. Pri otrocih lahko 15-cm stožce uporabite kot ovire. Pri odraslih lahko s 15-cm stožci označite območje. Pametni stožci z intuitivno obliko. Z njimi vam ne bo treba veliko razlagati o vajah. Poleg tega se bodo otroci počutili samostojne, ker jih bodo lahko postavili sami.

Testiranje zanesljivosti in trpežnosti

Edinstvena vizualna identiteta in intuitivna oblika. Z razvojem teh stožcev smo želeli izboljšati trening. Izdelke smo testirali na igrišču z igralci U9, U10 in U11. Obsežno testiranje v dejanskih pogojih uporabe je potrdilo, da je oblika stožcev stabilna in trpežna ter popolnoma edinstvena.

Okolju prijazna zasnova

Vložili smo veliko napora pri oblikovanju izdelka in zmanjšali njegov vpliv na okolje. Ekipa oblikovalcev je natančno preučila prostornino uporabljenega materiala, da bi zmanjšala njegovo porabo in zagotovila najboljše razmerje kvantiteto in trpežnostjo materiala. Skupaj z zmanjšanjem embalaže smo zmanjšali emisije ogljikovega dioksida izdelka za 14 %.

Stabilni stožci na travi in sintetični podlagi

Da bi zagotovili stabilnost stožcev, smo posebej zasnovali spodnji del, ki zagotavlja dober oprijem. Enostavno in učinkovito.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Struktura
100% Polietilen nizke gostote
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe