Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.
Sklic : 8111549
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TENIŠKE STRUNE

Rumena teniška struna RPM HURRICANE (1,25 mm)

BABOLAT
Decathlon
Struna je namenjena naprednim igralcem, ki strgajo struno v manj kot 10 urah. Struna je odlična za igralce, ki si želijo uporabljati trpežno struno.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Zelo trpežna struna. Pazite na svojo roko.
Vrtenje Šesterokotni profil za odličen spin.
Moč Zmerna moč, saj je struna izdelana iz čvrstega poliestra.

Tehnične informacije

Raven napetosti

Srednja napetost (od 18 do 23 kg) omogoča udobje, spin in moč. Vendar na račun kontrole in natančnosti. Visoka napetost (>23 kg) vam omogoča natančnost in kontrolo, vendar bodite pozorni na tendinitis. Odrekli se boste spinu in moči.

Enoslojne strune

Pri enoslojnih strunah Decathlon priporoča napetost od 19 do 22 kg. Priporočamo, da otroci do 15 let ne uporabljajo enoslojnih strun, ker lahko povzročijo poškodbe. Te strune so najboljše za igralce, ki jim strune počijo v manj kot 10 urah igre, ker hitro izgubijo napetost.

Večslojne strune

Pri večslojnih strunah Decathlon priporoča najvišjo napetost do 25 kg. Te strune priporočamo igralcem, ki so nagnjeni k tendonitisu, mladim igralcem in igralcem, ki le redko strgajo struno. Večslojne strune dlje časa zagotavljajo enako napetost.

Kdaj zamenjati struno

Zmogljivost loparja je enako odvisna od okvirja in strune. Prepričajte se, da ste izbrali pravo struno. Za tiste, ki redno strgate struno: struno zamenjajte, ko se strga. Za tiste, ki nikoli ali le poredkoma strgate struno, Decathlon priporoča, da strune zamenjate glede na pogostost igranja. Na primer: če igrate 1-krat na teden, struno zamenjajte 1-krat na leto. Če igrate 3-krat na teden, struno zamenjajte 3-krat na leto.

Decathlonovi nasveti

Nikoli ne napenjajte zrahljane strune - imelo bo negativen učinek na zmogljivost. Ohlapnejše strune omogočajo bolj sproščeno igro, ne da bi jim dajali več moči. Z igro se bodo strune obrabile, tudi če se ne strgajo. Struna izgubi elastičnost in začetne lastnosti. Na igro vpliva tudi premer strune. Tanjša je struna, več moči in spina zagotavlja. Debelejša je struna, bolj je trpežna (in težja v vaši roki).

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izogibajte se temperaturnim spremembam.Strune ne pustite v prtljažniku avtomobila. Temperature lahko zelo narastejo in se spustijo.
Omejitev uporabe: Enoslojne strune so primerne za igralce od 15 let naprej!

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe