BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8406259
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TENIŠKE STRUNE

Struna X-ONE BIPHASE (1,24 mm)

TECNIFIBRE
Decathlon
Struna je namenjena naprednim in izkušenim igralcem, ki se jim struna redko strga. Struna zagotavlja moč in udobje. Večslojna struna za maksimalno moč, spin in občutek.

Prednosti izdelka

Moč 50 % elastilskih vlaken, 50 % vlaken H²C za odlično moč in ohranjanje napetosti.
Vrtenje 1,24 mm debela struna, ki omogoča dobro kontrolo.
Vzdržljivost Struna je odlična za igralce, ki redko strgajo mrežo.
[EN] Durable string tension Odlično ohranja napetost do 6 mesecev.

Tehnične informacije

Sestava

50-% delež vlaken H²C zagotavlja ohranjanje napetosti tudi pri temperaturnih spremembah.

Katera napetost strune je najboljša?

Srednja napetost (od 18 do 23 kg) omogoča udobje, spin in moč. Vendar manj kontrole in natančnosti.
Višja napetost (> 23 kg) omogoča več kontrole in natančnosti. Vendar lahko povzroči teniški komolec. manj spina in moči.

Enoslojne strune

Enoslojne strunePri enoslojnih strunah Decathlon priporoča napetost od 19 do 22 kg. Priporočamo, da otroci do 15 let ne uporabljajo enoslojnih strun, ker lahko povzročijo poškodbe. Te strune so najboljše za igralce, ki jim strune počijo v manj kot 10 urah igre, ker hitro izgubijo napetost.

Večslojne strune

Pri večslojnih strunah Decathlon priporoča najvišjo napetost do 25 kg. Večslojne strune priporočamo igralcem, ki so podvrženi poškodbam roke, mladim igralcem in igralcem, ki pogosto strgajo struno. Večslojne strune dlje časa zagotavljajo enako napetost.

Kdaj zamenjati struno?

Rezultati loparja so 50 % odvisni od okvirja in 50 % od strune. Vzemite si čas in izberite ustrezno vrsto strune. Ko struna poči, jo nemudoma zamenjajte.
Igralcem, ki redko strgajo struno, Decathlon priporoča, da struno menjajo toliko krat na leto, kolikor krat igrajo na teden. Npr.: če igrate enkrat na teden, struno zamenjajte enkrat na leto. Če igrate trikrat na teden, struno zamenjajte trikrat na leto.

Decathlonovi nasveti

Ne bi smeli zategniti "mrtvih" strun, saj bo njihova učinkovitost izgubljena. Manj napeta struna omogoča bolj sproščeno igranje. Omogoča več moči brez udarcev na silo. Po nekaj časa uporabe se struna obrabi, tudi če se ne strga. Struna izgubi elastičnost in začetne lastnosti. Na igro vpliva tudi premer strune. Tanjša je struna, več moči in spina zagotavlja. Debelejša struna bolj vpliva na vaše telo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izogibajte se velikim temperaturnim nihanjem.Loparja ne pustite v prtljažniku avtomobila. Temperatura se lahko v prtljažniku občutno zviša.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe