Sklic : 8580598
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TEK, GPS URE

Siva tekaška ura z GPS in merilnikom srčnega utripa FORERUNNER 245

GARMIN
Decathlon
Ura je namenjena tekačem na 10 km, pol-maraton ali maraton. Ura beleži vašo statistiko, obdeluje podatke in zbira vse podatke o vaših dosežkih, tekaški tehniki, zgodovini vaših treningov in tudi vaših ciljih.

Prednosti izdelka

Funkcije Hitrost, razdalja, srčni utrip, kalorije, tempo, dolžina koraka, trening.
Treniranje Brezplačni in prilagodljivi programi Garmin Coach ali lasten program treninga.
Avtonomija Baterija zdrži 24 ur v načinu GPS in 7 dni v načinu pametne ure.
Povezljivost Zaznavanje incidentov, da lažje natančneje določi vaš položaj
Vodoodporen 5 ATM: primerna za plavanje.

Tehnične informacije

Napredna analiza dosežkov

Kakšen trening potrebujete? Forerunner 245 pripravlja personalizirane podatke vašega treninga in vaše stopnje okrevanja, tako da lahko sprejemate prave odločitve glede treninga in se ustrezno pripravite na naslednje tekmovanje. Meri vaš VO2max in kako vročina in višina vplivata na vaše dosežke. Višji kot je vaš VO2max, boljše rezultate boste dosegali.

Prevetrite svoje treninge

Ustvarite si lastne programe treninga ali si jih prenesite brezplačno ter prenesite v uro. S pomočjo nasvetov profesionalnih trenerjev in brezplačnimi programi treninga, ki se prilagajajo vašemu tempu in ciljem, ne boste imeli težav pri prečkanju ciljne črte. Kot del programa treninga vam ta funkcija lahko pomaga predvideti vaš čas na tekmovanju.

Analizirajte svojo tekaško tehniko

Povezana ura Forerunner 245 z GPS je združljiva s pasovoma HRM-Run in HRM-Tri ter dodatkom Running Dynamics Pod (niso priloženi uri), da lahko spremljate ključne statistike med pomembnimi tekmami, denimo tempo, dolžino korakov, ravnotežje in čas stika s tlemi, vertikalno gibanje in vertikalno razmerje.
Te statistike vam pomagajo razumeti vašo tehniko, da lahko izboljšate svoje rezultate.

Ostanite povezani na vsakem koraku

Ko povežete svoj združljiv pametni telefon, boste lahko na uro prejemali sporočila, epošto in obvestila družanih omrežj, kakor tudi druga obvestila. Nove funkcionalnosti sledenja in varnosti vključujejo zaznavanje incidentov, tako da je lažje ročno ali samodejno deliti vaš položaj s stiki po vaši izbiri v primeru, da potrebujete pomoč. Obujte si čevlje in se odpravite teči brez skrbi.

Deljenje in tekmovanje

Sinhronizacija podatkov z Garmin Connect ni zgolj za shranjevanje vaših podatkov. S spletno skupnostjo Garmin Connect se lahko uporabniki povežejo med seboj in sodelujejo v izzivih, spodbujajo drug drugega in celo delijo svoje rezultate na družbenih omrežjih. Garmin Connect je brezplačen portal, ki je dosegljiv prek spletnega brskalnika ali pametnega telefona.

Počutje in napredno spremljanje spalnih vzorcev

Forerunner 245 ima orodja, ki vam pomagajo spremljati vaše počutje in tudi spalne cikle. Ta orodja vam zagotavljajo ključne informacije, ki vam lahko pomagajo optimizirati vaše treninge. To je tudi naša prva ura, ki ima vključen tudi pulzni oksimeter. Senzor na zapestjo ocenjuje stopnjo saturacije kisika v krvi, tako da veste, kako vaše telo absorbira kisik, predvsem med spanjem.

Vsebina škatle

- Ura Forerunner 245
- kabel za polnjenje/prenos podatkov
- dokumentacija

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe