Sklic : 8503016
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKA TEKAŠKA OBLAČILA ZA TEK PO BREZPOTJIH

Črne moške ohlapne tekaške kratke hlače

EVADICT
4.5/5
4.5/5
Velikost kot pričakovano (47%)
47% uporabnikov pravi, da se prilega
Kot pričakovano
Majhen/-na 1
Rahlo manjše 0
Kot pričakovano 8
Rahlo velik/-a 5
Velik/-a 3
Decathlon
Kratke hlače so zasnovane za dolge teke v vročem vremenu. V žepu na pasu s seboj prenašajte vse osnovne stvari. Pas z vrvico se vam bo popolnoma prilegal, brez da bi vas stiskal ali se premikal.

Prednosti izdelka

Prenos vlage Ostanite suhi celoten tek po brezpotjih!
Stabilnost Ostanejo stabilne z ekskluzivnim pasom in zategovalno vrvico.
Žepi Sedem žepov, od tega dva z zadrgo, odlična za telefon in 250-ml bidon.
Lahkost Te zračne kratke hlače v velikosti L tehtajo le 160 g in so zelo udobne.

Tehnične informacije

Več žepov za veliko prostora!

S sedmini žepi lahko stvari razporedite po svoji želji. Žep z zadrgo na sprednji strani je odličen za shranjevanje telefona, saj je na tekih po brezpotjih zmeraj na voljo krasna pokrajina za fotografiranje. Gele in sadne želeje zlahka spravite v mrežasta žepa na sprednji strani pasu. Mrežasta žepa na zadnji strani lahko uporabite za prenašanje smeti in robčkov.
V zadnji žep z zadrgo pa lahko pospravite 150-ml ali 250-ml bidon, sprednja mrežica pa je dovolj za vetrovko ali odejo iz folije.

Kompresija in stabilnost: pas, zategovalna vrvica

Z nekompresijskim všitim pasom zagotavljajo oporo in stabilnost. Vrvica v predelu pasu omogoča, da med tekom pričvrstite in stabilizirate vsebino vseh sedmih žepov. Všeč nam je bronasta barva: umirjena, elegantna in brezčasna, tako da se ujema z barvo zadrg na dveh velikih žepih.

Zračne všite spodnjice (če želite, jih lahko odrežete)

Mnogi moški ne vedo, da lahko te kratke hlače z všitimi spodnjicami nosijo brez svojih spodnjic. Morda se zdi nenavadno, ampak gre za stvar navade! S trdno oporo, mehkobo in lahkostjo zagotovijo, da ostanete suhi v vročem vremenu. Ekipa oblikovalcev je zasnovala te všite spodnjice tako, da jih lahko po želji tudi odrežete. Če rajši tečete v svojem spodnjem perilu imate možnost, da jih odstranite.

Na voljo v dveh barvah

Te preproste in elegantne ohlapne kratke hlače so na voljo v črni barvi ali s potiskom z gorami povezanimi motivi, tako da se skladajo s skoraj vsemi oblačili!

Zračen material, ki odvaja znoj

Na osnovi vaših povratnih informacij smo prilagodili tehnologijo mrežaste podloge v predelu mednožja. Material je mehek, raztegljiv, zračen, lahek, odvaja znoj in je odličen, da poskrbi za največje udobje!

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za uporabo te sheme okoljskih oznak.
Za več informacij obiščite: http://sustainability.decathlon.com/

Trpežni izdelki za bolj odgovorno potrošnjo

Vsi naši izdelki za tek po brezpotjih so narejeni z ekološkim pristopom. Zmeraj se trudimo uporabiti ekološko odgovorne materiale, da naredimo izdelke bolj trpežne in odporne na obrabo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliester
Zaplata
90% Poliester, 10% Elastan
Navodila za vzdrževanje: Prati obrnjeno navzven.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Hranite jih na obešalniku ali zložene v čistem in suhem prostoru.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Te ohlapne kratke hlače so preizkusili amaterski in izkušeni tekači po brezpotjih ter jih soglasno potrdili. Ključne prednosti: priročen všit pas, izjemno udobne všite spodnjice in zračen mrežasti material v predelu mednožja.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe