Sklic : 8574183
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKI TEKAŠKI COPATI

Črni in zeleni ženski tekaški copati KIPRUN KN500

KIPRUN
4.5/5
4.5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naši oblikovalci so zasnovali te copate za naravnejši korak in občutek med tekom. Iščete lahkotnost in naravnejši korak? Po zaslugi 4 mm razlike in prožnosti ta copat zagotavlja občutek svobode med tekom.

Prednosti izdelka

Oblazinjenost Prožna in lahka pena EVA za blaženje udarcev med tekom.
Lahkost 197 g pri velikosti 5.
Heel to toe drop Padec 4 mm
Prilagodljivost Upogljive zareze lajšajo gibanje stopala.
Prijem Odličen oprijem na mokrih tleh (geometrija in tekstura podplata).

Tehnične informacije

Naravni korak

Da bi vam omogočili bolj naraven korak, Kiprun KN500 ponujajo:
- zmanjšano 4-mm razliko;
- več prožnosti po zaslugi zarez;
- zelo majhno težo (238 g pri velikosti 8);
- majhno debelino na peti.
Naravni korak pomeni korak, kot ga imate, ko hodite bosi, ko se stopalo dotakne tal najprej s prednjim do srednjim delom in ne peto.

Kako višinska razlika vpliva na tekača?

Višinska razlika je razlika med sprednjim in zadnjim delom podplata. To ima posledice za tekača in njegov korak med tekom. Vendar pa trenutno ni nič gotovo glede učinka razlike na zmogljivost ali poškodbe tekačev. Razlika ima tudi neposreden učinek na mišice in vezi. Z nizko razliko so meča in ahilova tetiva bolj raztegnjeni. Zato je treba vsakršno spreminjanje razlike uvajati postopoma.

Kako varno preklopiti z visoke na nizko višinsko razliko

Da bi se karseda približali naravnemu koraku, morate spremembe uvajati postopama in ustrezno, da bi zmanjšali tveganje poškodbe. Mišice se morajo postopoma naučiti novega načina teka (z nizko višinsko razliko ali minimalnim blaženjem). Na primer, postopoma lahko zmanjšujete višinsko razliko ali celo svoje treninge razbijete na dva dela tako, da ogrevanje opravite v copatih z nizko višinsko razliko, osrednji trening pa v svojih običajnih copatih.

Konstrukcija, ki se navleče

Nosite jih lahko kot copate, saj vam omogočijo visoko raven prožnosti na zgornjem delu. Raztegljiv material roba omogoča prileganje copata obliki stopala.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Zgornji del: 80% Poliester; : 7% Poliuretan; : 13% Termoplastični poliuretan; Podloga in vložek: 100% Poliester; Podplat: 15% Poliuretan; : 15% Guma - sintetična; : 70% Etilen vinil acetat;

Naše obveze

Ekipo Kiprun predstavljajo tekači različnih ravni in sposobnosti.
Naše izdelke preizkušamo vsak dan in jih lahko testiramo ter izboljšamo. Naše izdelke je testiralo veliko število uporabnikov v pogojih, za katere so bili zasnovani. Pred prodajo so bile nošene med tekom na več sto kilometrih in tekmovanjih, dolgih od 10 km do maratonskih razdalj.
Preizkusni izdelek Vse naše tekaške copate za udobje med uporabo testirajo tekači, ki niso povezani z Decathlonom. Naš cilj je na kar se da objektiven način preizkusiti, izboljšati in potrditi izdelek, da boste lahko uživali v teku.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe