Sklic : 8542534
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKI TEKAŠKI COPATI

Črni in zeleni moški tekaški copati KIPRUN KN500

KIPRUN
5/5
5/5

Barva : BLACK / Fluo lime

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naši oblikovalci so zasnovali te copate za naravnejši korak in občutek med tekom. Iščete lahke copate z bolj naravnim korakom? S 4-mm padcem in prožnostjo vam ti copati ponujajo občutek svobode med tekom.

Prednosti izdelka

Oblazinjenost Pena EVA absorbira udarce.
Lahkost 238 g v velikosti 42.
Prilagodljivost Prožne zareze za lažje gibanje stopala.
Prijem Odličen oprijem na mokrih tleh (geometrija in tekstura podplata).
Heel to toe drop Padec 4 mm

Tehnične informacije

Naravni korak

Da bi vam pomagali doseči naraven korak, copati ponujajo:
- zmanjšano 4-mm razliko;
- več prožnosti po zaslugi zarez;
- zelo majhno težo (238 g pri velikosti 42);
- majhno debelino na peti.
Naraven korak je korak, kakršnega delamo, ko hodimo bosi, ko najprej stopamo na prednji ali srednji del stopala.

Kakšen je vpliv višinske razlike na tekače?

mm višinske razlike med sprednjim in zadnjim delom podplata. To je zelo pomembno za tekače in njihov korak. Vendar pa trenutno ni nič gotovo glede učinka razlike na zmogljivost ali poškodbe tekačev. Razlika ima tudi neposreden učinek na mišice in vezi. Nizek padec povzroča, da so meča in ahilova tetiva bolj raztegnjene. Zato je treba spremembe uvajati postopoma.

Kako varno preklopiti z visoke na nizko višinsko razliko

Prehod na naraven korak zahteva postopno in ustrezno uporabo, da bi se izognili tveganjem poškodb. Pomembno je, da se mišice navadijo teka z nizko višinsko razliko (in manjšim blaženjem) postopoma. Na primer zmanjšate lahko razliko postopoma ali pa svoje treninge razbijete na dva dela, pri čemer ogrevanje poteka v copatih z manjšo razliko, sam tek pa v običajnih copatih.

Konstrukcija, ki se navleče

Obuvajo se kot navadni copati in zagotavljajo maksimalno prožnost v zgornjem delu. Elastičen material zgornjega dela omogoča, da se copati prilagodijo obliki vašega stopala.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Podplat: 15% Poliuretan; : 15% Guma - sintetična; : 70% Etilen vinil acetat; Zgornji del: 80% Poliester; : 7% Poliuretan; : 13% Termoplastični poliuretan; Podloga in vložek: 100% Poliester;

Naše obveze

Ekipo Kiprun predstavljajo tekači različnih ravni in sposobnosti.
Naše izdelke preizkušamo vsak dan in jih lahko testiramo ter izboljšamo. Naše izdelke je testiralo veliko število uporabnikov v pogojih, za katere so bili zasnovani. Pred prodajo so bile nošene med tekom na več sto kilometrih in tekmovanjih, dolgih od 10 km do maratonskih razdalj.
Preizkusni izdelek Vse naše tekaške copate za udobje med uporabo testirajo tekači, ki niso povezani z Decathlonom. Naš cilj je na kar se da objektiven način preizkusiti, izboljšati in potrditi izdelek, da boste lahko uživali v teku.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe