Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8572263
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKI TEKAŠKI COPATI ZA TEK PO BREZPOTJIH

Modri in zeleni copati za tek po brezpotjih MT2

EVADICT
4.2/5
4.2/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naša ekipa oblikovalcev za tek po brezpotjih je zasnovala te copate za tek po skalnatem terenu in za dolge razdalje, vse do 0 170 km. Iščete dogodivščine na vaših tekih po brezpotjih? Bolj lahki in prožnejši copati, naslednik modela MT, so odlična izbira za tek po neravnih terenih.

Prednosti izdelka

Oprijem Izboljšan oprijem s 5-mm nastavki.
Oblazinjenost Tehnologija K-Ring peta in pena Kalensole za odlično blaženje.
Stabilnost Večje površine podplatov zagotavljajo večjo stabilnost.
Prijem Gumo smo izbrali zaradi dobrega oprijema.
Udobje nošenja Udobje od 0 do 170 km zaradi zračne zasnove in debele pene.
Anatomska oblika Zaradi tehnologije K-Only so vaši copati primerni za vsa stopala.

Tehnične informacije

Obutev, ki je učinkovita na vseh razdaljah in terenih

Copate smo zasnovali, da vas spremljajo med vašim tekom: zagotavljajo vam udobje od prvih kilometrov, pa vse do konca ultra dolgih tekov. Produktni vodja Thierry jih je imenoval "pustolovci po brezpotjih". Copati so zanesljivi, varni in stabilni. So odličen sopotnik na vseh razdaljah in terenih, od gorskih poti do kamnitih in najbolj neravnih terenov.

Odlično trenje in še večji oprijem

Na podlagi vaših povratnih informacij smo izboljšali gumo na podplatih in nastavke. S ponosom vam predstavljamo gumo, ki zagotavlja odličen oprijem na najzahtevnejših terenih.

K-Ring in Kalensole: ponujamo vam izredno mehko blaženje

K-ring je ekskluzivna tehnologija blaženja v obliki obroča na peti. Odprtina v sredini porazdeli udarce. Kalensole je pena EVA, ki jo uporabimo v srednjem podplatu. Leta raziskav so bila potrebna za razvoj te ekskluzivne sestave, ki za 34 % izboljša blaženje, nudi za 25 % boljši zagon, boljšo temperaturno stabilnost in trpežnost.Za tekače težke do 90 kg.

Počutite se varno na skalnatih terenih

Copati so odličen sopotnik na teku po brezpotjih, zagotavljajo vam varnost na vseh terenih in v vseh vremenskih razmerah. Imajo zaščito pred kamni na sprednjem delu in ob strani.

Prožnejši copati za tek po brezpotjih

Copati so še bolj elastični po zaslugi vaših povratnih informacij: na podplatu so vdolbine med vsakim nastavkom. Povečana prožnost zagotavlja še bolj tekoč in boljši prenos s pete na prste. Tako lahko osvobodite svoj korak na hitrejših delih.

Lažji po zaslugi vaših povratnih informacij

Copati so tudi lažji za bolj dinamičen tek. Težo smo zmanjšali za 40 g na copat. Tako zdaj copat v velikosti 8 tehta 310 g.

Obutev, ki je primerna za vaše stopalo

ekskluziven koncept Kalenji zahvaljujoč gostejši peni pod prvo stopalnico zagotavlja, da je obutev za brezpotja primerna za vse načine gibanja stopal.

Padec 8 mm

Zmanjšali smo padec copatov na 8 mm na podlagi vaših povratnih informacij. Ta višina je primerna za vsakodnevne teke in vaše ultra distance.

Preizkušeni na vseh terenih dolgoročno

Copati so bili preizkušeni v laboratoriju za trpežnost. Naša ekipa jih je nato testirala v realnih pogojih na gori Sainte Victoire, pri čemer so nam pomagali izkušeni tekači in tekačice. Testi prožnosti v primerjavi s predhodnim modelom so bili dokončni. Rezultati so nas vodili k temu, da smo dali v prodajo nov model MT2, ki je še vedno robusten in udoben na vseh terenih, obenem pa lažji in prožnejši za bolj tekoč in dinamičen tek.

Ko si zavežete vezalke, lahko pozabite nanje

Nič ni bolj nadležnega od tratenja časa za nenehno zavezovanje vezalk med tekom. Ploske prožne vezalke ostanejo odlično zavezane z le enim vozlom. Žepek za vezalke poskrbi, da vas vezalke ne motijo med tekmo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
45% Poliuretan, 55% Poliester
Podplat
53% Guma - sintetična, 47% Etilen vinil acetat
Podloga in vložek
85% Poliuretan, 15% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje. Prepovedano sušenje s centrifugo.
Nasveti glede zaloge Med teki v copate natlačite časopis, da vpije vlago.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Model so na različnih razdaljah in podlagah preizkusili številni tekači, tako ženske kot moški. Pri modelu Kiprun Trail MT2 so zlasti pohvalili udobje in zaščito. V laboratoriju smo na copatih prav tako izvedli številne mehanske preizkuse.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe