Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8605591
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
PODLOŽENE ŽENSKE JAKNE ZA GOLF

Mornarsko moder ženski telovnik za golf MW500

INESIS
5/5
5/5

Barva : Asphalt blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala ta telovnik, polnjen s puhom (z RDS* certifikatom) za igranje golfa pri temperaturah od 10 °C do 20 °C. Telovnik je lahek kot pero. Ne boste verjeli, kako topel je in kako malo prostora zavzame, ko se zloži. Je nepogrešljiv. Za igro golfa ali pa kar tako.

Prednosti izdelka

Svoboda giba Brez rokavov in oprijet kroj za maksimalno svobodo gibanja.
Lahkost Ženske: v velikosti M tehta 165 g.
Toplota Polnilo iz puha in perja: eden najtoplejših materialov, kar jih obstaja.
Kompaktnost Ko ga spravite v njegov žep, telovnik zavzame malo prostora (25 x 13 x 11 cm).
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Prednosti polnila iz puha/perja

Napihljiva učinkovitost brezrokavnika s polnilom v razmerju 85 % puha in 15 % perja je 660 CUIN (evropski standard). Učinkovitost meri toplotno izolacijo puha po njegovi sposobnosti, da "ujame" določeno prostornino zraka. Večja je vrednost CUIN, več prostora zavzame in več zraka ujame, posledično pa zagotavlja večjo toplotno izolacijo.

Podatki o slogu in velikostih

Telovnik je zasnovan za igranje golfa, lahko pa ga nosite tudi vsak dan. Sega do pasu in zagotavlja popolno udobje med vašimi udarci. Ovratnik se prilega, vendar ni pretesen.
Ima dva žepa z zadrgo na zunanji strani in dva brez zadrge na notranji strani. Vrvica se nahaja v žepu in jo lahko uporabite, da pripnete žep za telovnik. Model na sliki je visoka 168 cm in nosi velikost M.

Kako nositi

Telovnik je vsestranski. Lahko ga nosite prek polo majice, puloverja ali srajce. Grel vas bo, obenem pa ne bo opazen pod jakno. Če vas ujame dež, ne skrbite. Je vodoodbojen, tj. kapljice dežja stečejo navzdol po telovniku.

Izvor našega puha / kaj je RDS certifikat?

Etično pridobljen puh s certifikatom RDS (standard odgovorno pridobljenega puha). S pomočjo našega sistema sledljivosti zagotavljamo izvor perja, ki ga pridobivamo skladno z našimi zavezami o odgovorni uporabi materiala. Naši dobavitelji so zavezani k temu, da uporabljajo le perje rac, ki so bile vzrejene zaradi mesa, perje pa jim odstranijo po zakolu.

http://developpement-durable.decathlon.com/documents-et-rapports/documents/

Nasveti za vzdrževanje

Pranje: perite v pralnem stroju na 30°C. Dodajte dve teniški žogici in ostala oblačila, da bi ohranili prostornino puha. Nato dvakrat vklopite centrifugo pri nižjih obratih. Sušenje: da bi obnovili prostornino telovnika, ga sušite v sušilnem stroju in dodajte dve teniški žogici.
Če ju nimate, ne skrbite. Položite telovnik na obešalnik in ga občasno potrepljajte, medtem ko se suši. Tako boste preprečili, da bi se perje zlepilo skupaj.

Zadrga se ne bo več zatikala

Vsem se nam je že zgodilo in je zelo neprijetno, ko se zadrga zatakne za blago. Zato smo uporabili različne tehnične rešitve pri zadrgi in zagotovili gladko odpenjanje in zapenjanje.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Polnilo
85% Račji puh, 15% Račje perje
Glavni material
100% Poliamid
Obloga s puhom
100% Poliamid
Navodila za vzdrževanje: Zaprite zadrge pred pranjem. Ne uporabljajte mehčalca. Za lažje pranje priporočamo kemično čiščenje..
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Strojno sušenje - nizka vročina
Strojno sušenje - nizka vročina
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Telovnik hranite na suhem mestu.

Naše obveze

Naši golfisti ocenijo in odobrijo naše izdelke. Upoštevamo ocene in komentarje, ki jih dobijo naši izdelki, in v skladu z njimi tudi ukrepamo. Ocene uporabnikov lahko vidite spodaj. Pomagajte nam izboljšati izdelke in nam pošljite svoje povratne informacije o njih.
Preizkusni izdelek Naša skupina oblikovalcev igra golf v Inesis Golf Parku v severni Franciji. Vse leto ustvarjamo in razvijamo privlačne, enostavne in tehnološko napredne izdelke. Izdelke nato testiramo na terenu, saj smo prepričani, da resničnih pogojev ni mogoče poustvariti, to pa nam pomaga pri stalnem nadgrajevanju naših izdelkov.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe