Sklic : 8585517
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
LOPARJI ZA NAPREDNE UPORABNIKE

Bel in rdeč teniški lopar PURE STRIKE 100 za odrasle

BABOLAT
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Lopar je namenjen naprednim igralcem. Zagotavlja spin. Lopar ponuja popolno razmerje med kontolo in močjo.Združuje tehnologijo Pure Strike – za kontrolo in natančnost – s 645 cm² glavo za večjo moč.

Prednosti izdelka

Natančnost Tehnologija Control Frame zagotavlja največjo kontolo.
Stabilnost Zaradi velike nihajne teže je ta lopar zelo stabilen ob udarcu.
Moč Tehnologija FSI Power in glava (645 cm² ) omogočata močne udarce.
Blaženje vibracij Tehnologija C² Pure Feel zmanjša vibracije.

Tehnične informacije

Teža (lopar brez strune)

Teža: 300 g. Teža se meri v gramih. Prav tako kot težišče in dolžina loparja tudi teža vpliva na kontrolo in stabilnost loparja ter prenos energije na žogo (moč). Težji ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Lažji ko je lopar manj moči boste imeli in lažje ga boste obvladali.

Težišče (brez strune)

Težišče 32 cm. Težišče loparja se meri v centimetrih od spodnjega dela vratu loparja. Večja ko je vrednost (težišče v glavi), močnejši in stabilnejši je lopar ter težje ga boste obvladali. Manjša ko je vrednost (težišče v ročaju), lažje boste obvladali lopar, vendar bo lopar manj stabilen in imeli boste manj moči.

Velikost glave

Velikost glave 645 cm². Velikost glave loparja se meri v kvadratnih centimetrih. Velikost glave vpliva na toleranco in moč loparja. Večja ko je glava, močnejši in bolj toleranten je lopar, vendar zagotavlja manjšo kontrolo. Manjša ko je glava, večjo kontrolo omogoča lopar, vendar se s tem zmanjša moč in toleranca.

Trdota

69 RaNanaša se na togost loparja, to je, koliko se upogne pod udarcem žoge. Višja ko je vrednost, manj prožen je lopar. Izguba energije pri udarcu je minimalna. Višja ko je vrednost, večjo moč zagotavlja lopar.

Teža loparja med gibanjem (brez strune)

SW = 290. Nihajna teža: Teža med gibanjem. Teža med gibanjem nakazuje, nivo obvladovanja loparja in sposobnost prenosa energije na žogo (moč). Večja ko je teža loparja med gibanjem, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Lažji ko je lopar manj moči boste imeli in lažje ga boste obvladali. Teža loparja med gibanjem je kombinacija teže, težišča in dolžine loparja.

Vzorec strune

Vzorec strune 16 x 19. Vzorec strune nakazuje število vodoravnih strun x število vodoravnih strun. Vzorec z več strunami je zaprt vzorec. Vzorec z manj strunami je odprt vzorec. Bolj zaprt vzorec strune omogoča več občutka, vendar manj moči in spina. Bolj odprt vzorec strune omogoča več moči in spin, vendar manj kontrole.

Dolžina

Dolžina 68,5 cm. Dolžina loparja od spodnjega dela ročaja do zgornjega dela glave. Dolžina se meri v centimetrih. Daljši ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Krajši ko je lopar, lažje ga boste obvladali in imeli manj moči.

Presek

Presek (in mm): 21/23/21

Tehnologija Control Frame

Ta tehnologija je bila razvita za zagotavljanje največjega nadzora. Združuje stabilnost kvadratnega okvirja z odzivnostjo standardnega eliptičnega preseka.

Tehnologija C² Pure Feel

To je najnovejša generacija tehnologije Pure Feel, razvita v sodelovanju s SMAC: sistem proti vibracijam, ki vam daje odličen občutek pri vsakem udarcu.

Tehnologija FSI Power

Tehnologija FSI Power ima optimizirano mesto zadetja in bolj razmaknjen vzorec strun za veliko moči.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izogibajte se temperaturnim spremembam.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe