Sklic : 8595952
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
LOPARJI ZA NAPREDNE UPORABNIKE

Črn in moder teniški lopar TR930 SPIN LITE za odrasle

ARTENGO
5/5
5/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Teniški lopar je namenjen izkušenim igralcem, ki želijo dober spin, moč in okretnost. Lopar TR930 Spin tehta 270 g in ima novo MPO tehnologijo. Ta izjemno okreten lopar zagotavlja enostavno igranje in spin.

Prednosti izdelka

Vrtenje Spin Concept Tehnologija in okretnost za boljši spin.
Uporaba Okreten lopar zahvaljujoč nizki teži (270 g) in MPO tehnologiji.
Moč Zaradi visoke togosti je močnejši.
Stabilnost MPO tehnologija za optimalno ravnovesje med okretnostjo in stabilnostjo.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Teža (lopar brez strune)

Teža 270 g. Prav tako kot težišče in dolžina loparja tudi teža vpliva na kontrolo in stabilnost loparja ter prenos energije na žogo (moč). Težji ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Lažji ko je lopar manj moči boste imeli in lažje ga boste obvladali.

Težišče (brez strune)

Težišče 32,5 cm. Težišče loparja se meri v centimetrih od spodnjega dela vratu loparja. Večja ko je vrednost (težišče v glavi), močnejši in stabilnejši je lopar ter težje ga boste obvladali. Manjša ko je vrednost (težišče v ročaju), lažje boste obvladali lopar, vendar bo lopar manj stabilen in imeli boste manj moči.

Velikost glave

Velikost glave 645 cm². Velikost glave loparja se meri v kvadratnih centimetrih. Velikost glave vpliva na toleranco in moč loparja. Večja ko je glava, močnejši in bolj toleranten je lopar, vendar zagotavlja manjšo kontrolo. Manjša ko je glava, večjo kontrolo omogoča lopar, vendar se s tem zmanjša moč in toleranca.

Trdnost okvirja

Trdota 70 Ra. Višja ko je vrednost, manj prožen je lopar. Izguba energije pri udarcu je minimalna. Višja ko je vrednost, večjo moč zagotavlja lopar.

Teža loparja med gibanjem (brez strune)

Teža med gibanjem 245. Teža med gibanjem nakazuje, nivo obvladovanja loparja in sposobnost prenosa energije na žogo (moč). Večja ko je teža loparja med gibanjem, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Manjša ko je vrednost, lažje boste obvladali lopar. Teža loparja med gibanjem je kombinacija teže, težišča in dolžine loparja.

Vzorec strune

Vzorec strune 16 x 19. Vzorec strune nakazuje število vodoravnih strun x število vodoravnih strun. Vzorec z več strunami je zaprt vzorec. Vzorec z manj strunami je odprt vzorec. Bolj zaprt vzorec strune omogoča več občutka, vendar manj moči in spina. Bolj odprt vzorec strune omogoča več moči in spin, vendar manj kontrole.

Dolžina

Dolžina 68 cm. Dolžina loparja od spodnjega dela ročaja do zgornjega dela glave. Dolžina se meri v centimetrih. Daljši ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Krajši ko je lopar, lažje ga boste obvladali in imeli manj moči.

Tehnologija MPO

Optimizacija polarizacije mase (MPO): masa je razporejena znotraj loparja za optimalno ravnovesje med stabilnostjo in obvladovanjem udarca.
Ta tehnologija tudi zmanjša toleranco izdelave na težo in ravnovesje za 40%. To pomaga ustvariti dosledne loparje, ki izpolnjujejo končne specifikacije in pogoje uporabe.

Tehnologija Spin Concept

Tehnologija Spin Concept izboljša premikanje strune pri stiku žoge s struno. To izboljša spin udarce.

Sestava

Karbonska vlakna zagotavljajo trdoto.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Okvir loparja: 45% Epoksi; : 55% Karbonska vlakna; Držaj loparjev: 40% Polietilen; : 60% Jeklo; Ročaj: 100% Poliuretan; Ščitnik glave loparja: 100% Poliamid 11; Strune za loparje: 100% Polietilen tereftalat; Dno ročaja loparja: 100% Poliamid 11;
Nasveti glede zaloge Izogibajte se temperaturnim spremembam.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Lopar smo testirali v laboratoriju in na igrišču.
Lopar smo testirali več sto ur. Testirali so ga naši inženirji, tehnični partnerji in klubski trenerji.
Ta lopar je bil razvit v sodelovanju z vsemi Artengo tehničnimi partnerji in različnimi igralci na visoki ravni.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe