Sklic : 8574758
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
IZOTERMIČNE POHODNIŠKE STEKLENICE

Črna termo posoda iz nerjavečega jekla (0,8 l)

QUECHUA
Decathlon
Termo posoda je zasnovana, da hrano nekaj ur ohrani toplo ali hladno. Posoda je enostavna in lahka ter je izdelana iz nerjavečega jekla. Dvojna stena iz nerjavečega jekla, med katero je ujet zrak. Kompaktna in lahka posoda s široko odprtino. Skleda iz nerjavečega jekla, mehek ročaj in pokrovček z navojem za večjo praktičnost. 0,8 l.

Prednosti izdelka

Izotermalen Začetna temperatura 95 °C: po 6 urah 71 °C. Pazljivo pri vroči hrani.
Lahkost uporabe Široka odprtina. Ročaj za prenašanje. Priložena skleda. Nerjaveče jeklo: 530 g.
Enostavno vzdrževanje Široka odprtina omogoča preprosto čiščenje. Notranjost iz nerjavečega jekla.
Enostaven transport Kompaktna (Ø 12 cm x 14 cm). Ročaj za prenašanje. Skleda pod posodo.
Vzdržljivost Dvojna stena iz nerjavečega jekla 18/8 (304) z vmesnim prostorom za zrak.

Tehnične informacije

Nasveti za najučinkovitejšo uporabo

Posodo napolnite z vročo vodo in jo v njej pustite 5 minut. Nato vodo nadomestite z vročo hrano. Zaprite posodo.
Polnejša termo posoda bolje ohrani hrano toplo ali hladno.

Funkcije

Ta enostaven izdelek je sestavljen iz petih delov (posode, pokrovčka, tesnila, ročaja in sklede), ki jih lahko po potrebi ločite. Priložena skleda je izdelana iz nerjavečega jekla z dvojno steno, zato se ne boste opekli. Odločili smo se, da naredimo 8-cm široko odprtino, ki omogoča enostavno polnjenje in pranje posode. Mehek ročaj omogoča enostavno prenašanje brez da bi posoda zavzela preveč prostora v torbi. Posoda in skleda nista primerni za uporabo v mikrovalovni pečici.

Nasvet za vzdrževanje

Izdelek (pokrovček, posodo in skledo) lahko perete v pomivalnem stroju. Pazite, da ne izgubite tesnila. Izdelek sušite z odprtim pokrovčkom. Med čiščenjem in sušenjem lahko odstranite tesnilo in ročaj.

Prva uporaba

Pred prvo uporabo izdelek trikrat izperite s čisto vodo.

Materiali in predpisi

Vsi naši izdelki in materiali izpolnjujejo trenutne standarde za stik z živili. Ne vsebujejo bisfenola A (BPA) in so skladni s trenutnimi francoskimi predpisi. Posoda in skleda sta izdelani iz nerjavečega jekla 18/8 (304), ki je varen za uporabo s hrano, pokrovček pa iz polipropilena, ki je odporen na toploto in udarce. Tesnilo in ročaj sta izdelana iz silikona, ki je izjemno trpežen.

Teža in mere

Prostornina: 0,8 l. Mere: Ø 11,8 cm x 14,2 cm. Mere posode: Ø 11 cm x 13,8 cm, odprtina Ø 8 cm. Mere sklede: Ø 11,8 cm x 8,5 cm, 0,4 l uporabne prostornine, 0,5 l skupne prostornine. Teža: 530 g (posoda 292 g, pokrovček 66 g, skleda 172 g). Na voljo v velikosti 0,5 l in 0,8 l.

Kako deluje izolacija?

Za preprečevanje izmenjave toplote smo uporabili dvojno steno iz nerjavečega jekla, med katero je vakuum. Za dodatno preprečevanje izmenjave s toplotnim sevanjem smo na zunanjo stran notranje stene dodali fino plast bakra. Pokrovček je izoliran s pomočjo notranjega vstavka iz ekspandiranega polistirena. Skleda je izdelana iz nerjavečega jekla z dvojno steno, ki ohrani topel občutek, brez da bi se opekli.

Najboljši nasvet

Poleg tega, da hrano ohranja toplo, lahko posoda hrano nekaj časa ohrani tudi hladno. Nič ni boljšega, kot da si na polovici pohoda privoščite žličko sladoleda, s katerim spodbudite tako otroke kot tudi odrasle. Posodo lahko prav tako uporabite za izdelavo jogurta. Zavrite mleko, pustite, da se ohladi na približno 43 °C (toplo, vendar ne peče), ter ga nato nalijte v posodo, skupaj z žličko jogurta. Posodo zaprite in jo pustite prek noči (približno 6 do 10 ur).

Naš pristop k varovanju okolja (1/2)

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov. Za to posodo smo izbrali izjemno trpežen material (nerjaveče jeklo 18/8), ki omogoča enostavno recikliranje in je znan po svoji trpežnosti in varni uporabi s hrano. Na zunanji in notranji strani ne uporabljamo premazov. Izdelek ima pri normalnih pogojih uporabe petletno garancijo.

Naš pristop k varovanju okolja (2/2)

Prav tako smo se odločili za: lasersko graviranje oznak brez uporabe topil, uporabo barve brez topil (premaz v prahu), ki zmanjša kondenzacijo in skrbi za boljši oprijem, kolikor je mogoče zmanjšanje embalaže in embalaže za pošiljanje, proizvodnjo v obratu, ki uporablja 100 % obnovljivo energijo.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Globalni oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v Passyju, ob vznožju gore Mont Blanc v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Steklenica
1% Silikon, 99% Nerjaveče jeklo 304
Pokrov
21% Silikon, 1% Polistiren - spenjen, 78% Polipropilen
Nasveti glede zaloge Pred shranjevanjem izdelek operite in osušite. Hranite ga na čistem in suhem mestu.
Omejitev uporabe: Ni primerna za mikrovalovno pečico ali zamrzovalnik.

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Posodo preizkušamo v skladu z naslednjim postopkom: V posodo smo nalili vodo s temperaturo 95 °C, jo zaprli in dali v pečico na 20 °C. Čez 6 ur smo izmerili, za koliko stopinj je padla temperatura. Dosegla je 71 °C. Po 12 urah je dosegla 57 °C, po 24 urah pa 41 °C.
Garancija: 5 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe