Sklic : 8640739
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
IZOTERMIČNE POHODNIŠKE STEKLENICE

Črna termovka iz nerjavečega jekla s široko odprtino (0,75 l)

QUECHUA
5/5
5/5
Decathlon
Termovka je namenjena pohodnikom, ki želijo pijačo ohraniti toplo ali hladno. Izdelana je iz nerjavečega jekla in ima veliko odprtino. Termovka iz nerjavečega jekla z dvojno steno pijačo ohrani toplo ali hladno. Ima navojni pokrovček z ročajem in veliko odprtino. 0,75 l.

Prednosti izdelka

Izotermalen Začetna temperatura 95 °C: po 6 urah 75 °C. Previdno pri topli pijači.
Lahkost uporabe Pokrovček z navojem z ročajem, široka odprtina. Nerjaveče jeklo. 420 g.
Enostavno vzdrževanje Pokrovček omogoča preprosto čiščenje. Notranjost iz nerjavečega jekla.
Vzdržljivost Dvojna stena iz nerjavečega jekla 18/8 (304) z vmesnim prostorom za zrak.

Tehnične informacije

Nasveti za najučinkovitejšo uporabo

Polnejša termovka bolje ohrani pijačo toplo ali hladno. Opozorilo: termovka je zelo dobro izolirana, zato vroča pijača zelo dolgo ostane vroča. Za preprečevanje izmenjave toplote smo uporabili dvojno steno iz nerjavečega jekla, med katero je vakuum. Za dodatno preprečevanje izmenjave s toplotnim sevanjem smo na zunanjo stran notranje stene dodali fino plast bakra.

Funkcije

Termovka ima veliko odprtino (6 cm), ki omogoča enostavno polnjenje. Še posebej je primerna za dodajanje kock ledu. Pokrovček enostavno odprete tako, da ga odvijete. Na njem se nahaja upogljiv ročaj, ki olajša prenašanje in shranjevanje. Termovka ima prav tako majhen vodotesen predel, kamor lahko pospravite uporabljene čajne vrečke ali prehranske dodatke.

Nasvet za vzdrževanje

Termovko in pokrovček lahko perete v pomivalnem stroju. Na izgubite tesnila. Izdelek sušite z odprtim pokrovčkom. Termovko lahko razstavite, da jo temeljito očistite, vendar si zapomnite, kako jo sestaviti nazaj.

Prva uporaba

Pred prvo uporabo izdelek trikrat izperite s čisto vodo.

Materiali in predpisi

Vsi naši izdelki in materiali izpolnjujejo trenutne standarde za stik z živili. Ne vsebujejo bisfenola A (BPA) in so skladni s trenutnimi francoskimi predpisi. Termovka je izdelana iz nerjavečega jekla 18/8 (304), ki je varen za uporabo s hrano, pokrovček pa iz polipropilena, ki je odporen na toploto in udarce.

Teža in mere

Prostornina: 0,75 l. Mere: Ø 7,8 cm x 24,5 cm.
Teža: 420 gramov (termovka: 337 g, pokrovček: 83 g).

Naš pristop k varovanju okolja (1/2)

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov. Za to termovko smo izbrali izjemno trpežen material (nerjaveče jeklo 18/8), ki omogoča enostavno recikliranje in je znan po svoji trpežnosti in varni uporabi s hrano. Na zunanji in notranji strani ne uporabljamo premazov. Izdelek ima pri normalnih pogojih uporabe 5-letno garancijo.

Naš pristop k varovanju okolja (2/2)

Prav tako smo se odločili za: lasersko graviranje oznak brez uporabe topil, uporabo barve brez topil (premaz v prahu), ki zmanjša kondenzacijo in skrbi za boljši oprijem, kolikor je mogoče zmanjšanje embalaže in embalaže za pošiljanje, proizvodnjo v obratu, ki uporablja 100 % obnovljivo energijo.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v predelu Passy, ob vznožju gore Mont Blanc, v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Steklenica
100% Nerjaveče jeklo 304
Čep
5% Silikon, 90% Polipropilen, 5% Akrilonitril butadien stiren
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo.
Nasveti glede zaloge Pred shranjevanjem jo operite in osušite. Hranite jo na čistem in suhem mestu.
Omejitev uporabe: Ni primerna za mikrovalovno pečico ali zamrzovalnik.

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Termovko preizkušamo v skladu z naslednjim postopkom: V termovko smo nalili vodo s temperaturo 95 °C, jo zaprli in dali v pečico na 20 °C. Čez 6 ur smo izmerili, za koliko stopinj je padla temperatura. Dosegla je 75 °C. Po 12 urah je dosegla 64 °C, po 24 urah pa 49 °C.
Garancija: 5 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe