Sklic : 8612399
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
IZOTERMIČNE POHODNIŠKE STEKLENICE

Kaki zelena termovka iz nerjavečega jekla MH500 (1 l)

QUECHUA
5/5
5/5
Decathlon
Termovka je namenjena pohodnikom, ki želijo pijačo ohraniti toplo ali hladno. Naši oblikovalci so zasnovali to lahko, trpežno termovko iz nerjavečega jekla. Termovka ohranja tekočino toplo ali hladno. Je veliko lažja od klasičnih termovk. Zaklepni pokrovček s hitrim odpiranjem in filtrom. 1 l.

Prednosti izdelka

Izotermalen Začetna temperatura 95 °C: po 6 urah 78 °C. Previdno pri topli pijači.
Lahkost uporabe Hitro odpiranje z eno roko. Pokrovček lahko zaklenete. Nerjaveče jeklo: 405 g.
Enostavno vzdrževanje Pokrovček omogoča preprosto čiščenje. Notranjost iz nerjavečega jekla.
Vzdržljivost Dvojna stena iz nerjavečega jekla 18/8 (304) z vmesnim prostorom za zrak.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Nasveti za najučinkovitejšo uporabo

Polnejša termovka bolje ohrani pijačo toplo ali hladno. Opozorilo: termovka je zelo dobro izolirana, zato vroča pijača zelo dolgo ostane vroča. Za preprečevanje izmenjave toplote smo uporabili dvojno steno iz nerjavečega jekla, med katero je vakuum. Za dodatno preprečevanje izmenjave s toplotnim sevanjem smo na zunanjo stran notranje stene dodali fino plast bakra.

Funkcije

Pokrovček enostavno odprete z eno roko s pritiskom na beli gumb z oznako PRESS. Med prenašanjem termovke lahko gumb zaklenete s potiskom navzdol. Pokaže se rdeč del, kar pomeni, da je gumb zaklenjen in nanj ni mogoče pritiskati.
V pokrovčku je filter, ki preprečuje, da bi večji čajni listi ali posušeno sadje padli v skodelico. Ni primerno za uporabo z zdrobljenimi čajnimi listi.

Nasvet za vzdrževanje

Termovko lahko perete v pomivalnem stroju. Na izgubite tesnila. Termovko sušite z odprtim pokrovčkom. Med čiščenjem in sušenjem lahko odstranite zgornje tesnilo.

Prva uporaba

Pred prvo uporabo termovko trikrat izperite s čisto vodo.

Materiali in predpisi

Vsi naši izdelki in materiali izpolnjujejo trenutne standarde za stik z živili. Ne vsebujejo bisfenola A (BPA) in so skladni s trenutnimi francoskimi predpisi. Termovka je izdelana iz nerjavečega jekla 18/8 (304), ki je varen za uporabo s hrano, pokrovček pa iz polipropilena, ki je odporen na toploto in udarce.

Teža in mere

Prostornina: 1 l.
Mere: Ø 8,6 cm x 30 cm.
Teža: 405 g (termovka 359 g in pokrovček 46 g). Na voljo: 0,5 l, 0,8 l in 1 l.

Politika varovanja okolja (1/2)

Zavedamo se, da moramo ohraniti naše naravno igrišče, zato si znamka Quechua prizadeva, da bi zmanjšala okoljski vpliv svojih izdelkov. Pri te termovki smo izbrali material (nerjaveče jeklo 18/8), ki je izjemno trpežen, enostaven za recikliranje in znan po svoji obstojnosti in varni uporabi s hrano. Notranja in zunanja stran ni lakirana. Izdelek ima pri normalni pogojih uporabe 5-letno garancijo.

Politika varovanja okolja (2/2)

Prav tako smo se odločili za: lasersko graviranje oznak brez uporabe topil, uporabo barve brez topil (premaz v prahu), ki zmanjša kondenzacijo in skrbi za boljši oprijem, kolikor je mogoče zmanjšanje embalaže in embalaže za pošiljanje, proizvodnjo v obratu, ki uporablja 100 % obnovljivo energijo.

Izdelka ne odvrzite, ampak ga popravite!

To termovko lahko s seboj vzamete na vse gorske pohode. Ko postopoma napredujete, se bodo nekateri deli obrabljali. Za popravilo termovke nudimo nadomestne pokrovčke. Politika za varovanje okolja znamke Quechua zagotavlja, da so te deli na voljo.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v predelu Passy, ob vznožju gore Mont Blanc, v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Steklenica
100% Nerjaveče jeklo 304
Pokrov
8% Silikon, 81% Polipropilen, 10% Poliamid 6, 1% Nerjavno jeklo
Nasveti glede zaloge Pred shranjevanjem jo operite in osušite. Hranite jo na čistem in suhem mestu.
Omejitev uporabe: Ni primerna za mikrovalovno pečico ali zamrzovalnik.

Naše obveze

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi.
Naše ekipe in skupina preizkuševalcev, ki jo sestavljajo partnerji, amabasadorji in stranke, izdelke preizkušajo med razvojem, vse dokler jih ne ponudimo v trgovinah.
Preizkusni izdelek Termovko preizkušamo v skladu z naslednjim postopkom: V termovko smo nalili vodo s temperaturo 95 °C, jo zaprli in dali v pečico na 20 °C. Nato smo po 6 urah izmerili temperaturo, ki je znašala 78 °C. Po 12 urah je dosegla 66 °C, po 24 urah pa 51 °C.
Garancija: 5 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe