Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.
Sklic : 8604885
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BALETNI TRIKOJI

Črna torba za ples

STAREVER
Decathlon
Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala to torbo za plesalke vseh nivojev, ki iščejo moderno torbo za prenašanje svojih plesnih oblačil. Iščete lahko torbo za obisk plesnih ur? Velikost in oblika sta odlična za prenašanje plesne opreme.

Prednosti izdelka

Lahkost Majhna in zložljiva torba, ki jo lahko nesete kamorkoli s seboj.
Kompaktnost Torbo lahko zložite v njen žep.

Tehnične informacije

Zakaj izbrati to plesno torbo?

Za vso opremo je naša skupina oblikovalcev zasnovala lahko torbo, ki se enostavno prenaša. Torbo lahko enostavno shranite v žep. Okrogla oblika je odlična za shranjevanje plesnih oblačil, obutve in dodatkov.

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliester
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Izdelek so testirali poklicni in amaterski plesalci. Izdelek so uporabljali na treningu. Na podlagi njihovih povratnih informacij smo izdelek izboljšali. Caroline, produktni vodja, prav tako pomerja vse velikosti za vsak nov slog, da bi bili copati ustrezno udobni.
Preizkusni izdelek Testiranje oblačila na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe