Sklic : 8111158
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
[EN] SKATEBOARD SPARE PARTS

Oprijemni trak za rolko

OXELO
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Trak je zasnovala naša ekipa oblikovalcev. Mere: 83 x 23 cm. Trak visoke gostote je zasnovala naša ekipa oblikovalcev. Odličen oprijem in trpežnost. Nameščanje je preprosto zaradi mikroperforacije. Pri lepljenju se zrak ne bo ujel. Mere: 83 x 23 cm.

Prednosti izdelka

Oprijem Dober oprijem čevljev za boljši nadzor rolke.
Lepilnost Mikroperforiran oprijemni trak, ki se enostavno namesti. Brez ujetega zraka.

Tehnične informacije

Kako negovati oprijemni trak?

Sčasoma se bo trak umazal. Najlažja rešitev je, da se prepričate, da so čevlji čisti, preden stopite na rolko. Če so podplati umazani, boste na rolki pustili sledi, obenem pa bo oprijem manjši. Za odstranjevanje madežev uporabite staro zobno krtačko, vendar ne krtačite premočno, saj lahko površino s tem zgladite.

Kako zamenjati oprijemni trak

Če je trak preveč obrabljen, rolka pa je še v dobrem stanju, je najbolje, da trak preprosto zamenjate. Za odstranitev starega traku boste potrebovali sušilec za lase. Zaradi vročega zraka ga boste z lahkoto odlepili. Če ostane zalepljenih nekaj koščkov, uporabite odstranjevalec laka za nohte. Nato lahko na desko nalepite nov oprijemni trak.

Sestava / nasvet

Sestava
Skateboard grip
40% Silikon, 60% Polivinil klorid - brez ftalata
Embalaža
100% Celuloza
Nasveti glede zaloge Trak na rolki se lahko poškoduje zaradi vlage in blata, zato ga hranite v hladnem in suhem prostoru.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe