Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8389071
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
BILJARD

Trda škatla za dvodelno palico za biljard

GEOLOGIC
Decathlon
Škatla je zasnovana za prenašanje in zaščito palice za biljard. Primerna je za palice, ki jih razstavite na 3/4 dolžine. Iščete škatlo za prenašanje in zaščito palic za biljard? Poskrbite za optimalno zaščito in shranjevanje palic, ki jih razstavite po 3/4 dolžine, in pripomočkov.

Prednosti izdelka

Kapaciteta Trije razdelki za palice, ki jih razstavite po 3/4 dolžine, in pripomočke.
Lahkost uporabe Ergonomsko oblikovan ročaj ter kovinski zapah za zapiranje.
Zaščita vsebine Notranja podloga nudi oporo in zaščito palice.

Tehnične informacije

Mere in teža: naj vam pojasnimo

Škatla je dolga 118 cm, široka 7 cm in globoka 5 cm. Prazna tehta 1,04 kg.

Zaščita in shranjevanje: lastnosti škatle

Škatla ima penast razdelek, ki ločuje ročaj in preostali del palice ter tako poskrbi za večjo zaščito. V poseben razdelek, ki omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje, shranite do dva kosa krede.

Kakšno palico lahko shranim v škatlo?

V škatlo lahko pospravite palice, ki jih razstavite po 3/4 dolžine, omogoča pa tudi shranjevanje dvodelnih palic, ki jih razstavite po 1/2 dolžine.

Morate prenašati palico?

Ročaj na škatli omogoča enostavno in udobno prenašanje. Zapah na robu skrbi, da škatla ostane zaprta in poskrbi za hiter dostop do palice. Sedaj lahko palico prenašate brez skrbi.

Se učite igrati biljard? Tu je nasvet naše ekipe

Ne glede na mnenje številnih, biljard predstavlja pravi šport. Predstavlja šport natančnosti. Vzemite si nekaj časa, da najdete stabilen in udoben položaj, ki omogoča, da uspešno ponovite natančne gibe.
Namesto na srečo in okoliščine, se raje osredotočite na strategijo, natančnost in uspeh. Razumete? Zamislite si udarec in udarite v skupino krogel, da vidite, katere krogle so vaše.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Torba za kolo
100% Les
Pena
100% Poliuretan
Trak z ježkom
100% Nerjavno jeklo
Naboj
100% Polivinil klorid

Naše obveze

Corentin, Manon, Denis in Bérangère, člani ekipe znamke Geologic in dobitniki zlate, srebrne in bronaste medalje v francoskem biljardu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe