Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
Trenažer NEO 2T SMART
TACX
8594463

Trenažer NEO 2T SMART

1.199,99 €
Z davkom
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
  • Trenažer NEO 2T SMART
Trenažer NEO 2T SMART
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Trenažer je zasnovan za izvajanje kolesarskih treningov doma. Zdaj smo ga še izboljšali. Je najnatančnejši, najbolj realističen in tih kolesarski trenažer.

PREDNOSTI

Raven hrupa

Raven hrupa

Popolnoma tih
Povezljivost

Povezljivost

Bluetooth, ANT+, združljiv z Zwiftom.
Moč

Moč

Vgrajen senzor napajanja.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Popolnoma tih

Neo 2 postavlja nove standarde za domače trenažerje. Elektronski sistem omogoča kolesarjem še tišjo izkušnjo.

Gladko poganjanje

S popolnoma predelanim elektronskim sistemom ima Neo 2 zdaj reaktivnejšo kontrolo motorja. To vodi k občutku bolj tekočega poganjanja v primerjavi s predhodnimi modeli. Enako kot predhodnik, vključuje dinamično inercijo in težo, hitrost ter vzpon. To zagotavlja kolesarju najbolj realističen in gladek občutek poganjanja.

Analiza poganjanja

Z levim in desnim senzorjem lahko trenažer meri točen položaj vaših nog. Nato opravi natančno analizo vašega poganjanja, da lahko bolje razporedite svojo moč in izboljšate dosežke.

Natančen in zanesljiv

Trenažer meri vašo moč z neverjetno natančnostjo, da bi vam zagotovili točne in zanesljive podatke. To je edini pametni trenažer, ki ne potrebuje kalibracije. Trenažer meri vašo moč z natančnostjo do 1 % odstopanja.

Močan

Neprimerljiva moč. Trenažer zdrži šprinte do 2200 vatov in simulacije vzponov do 25 %. Zato je primeren za najintenzivnejše treninge.

Združljivost z osmi

Združljiv je s širokim razponom osi in so mu priloženi adapterji za osi, s katerimi ni združljiv. Pogonski sistem je združljiv z osmi 142 x 12 mm in 148 x 12 mm brez adapterjev.

Občutek ceste

Izkusite prave vibracije, ko kolesarite po neravnih terenih. Ta lastnost je edinstvena pri trenažerju Neo 2 in se lahko uporablja skupaj z videi Tacx in Zwift.

Simulacija spusta

Na vrhu vzpona vedno doživite tisto olajšanje, ko se začne spust. To je doživetje, ki ga lahko poustvari ta trenažer. Enako kot v resničnosti se boste s tem trenažerjem vzpenjali in spuščali.

Stabilen in obenem prožen

Zasnova trenažerja omogoča premikanje za nekaj stopinj levo in desno. Okvir sledi vašim gibom in vam zagotavlja določeno svobodo, ki še poveča občutek resničnosti.

Napajanje ni potrebno

Trenažerja ni treba priklapljati na napajanje, saj s poganjanjem ustvarjate energijo. Zato ga lahko uporabljate kjer koli. Funkcija poustvarjanja spustov se aktivira, ko ste povezani z zunanjim virom napajanja.

Programska oprema Tacx Cycling

Raziskujte svet z visoko kakovostnimi videi in GPS treningi in izzovite svoje prijatelje. S strukturiranimi načrti treniranja lahko izvajate resne treninge. Analizirajte svoje podatke, izvozite svoje treninge v Stravo in uživajte v številnih drugih funkcijah. 1-mesečna brezplačna naročnina.

Združljivost z Zwiftom

Združljivost z Zwiftom

Tehnične lastnosti (1)

Tip trenažerja: interaktivni pametni vodeni trening z motoriziranimi zavorami. Magneti: 32 neodimijski magneti. Pogonski sistem: ne.
Električne specifikacije: 110-240 V; lahko ga priklopite na napajanje.
Indikator napajanja: večbarvna lučka & floor spot.
Indikator povezanosti (ANT/Bluetooth): 2 LED lučki.
Možnost posodobitve strojne programske opreme: da. Primerni verižniki: Shimano in SRAM: 8-11 stopenj. Pesto Campagnolo se prodaja ločeno.

Tehnične lastnosti (2)

Primerni verižniki: Shimano in SRAM: 8-11 stopenj. Pesto Campagnolo se prodaja ločeno. Ni primeren za specializiran sistem SCS. Primerne osi: širina zadnje vilice: dirkalna: 130 mm, gorska: 135 mm, 142 mm in 148 mm. Adapterji na voljo za 135 x 10 mm.
Združljivost s kolesom: je moje kolo združljivo?
Vključeno: blokirna os, pogon 142 x 12 mm, 148 x 12 mm, 1-mesečna naročnina na programsko opremo Tacx, sistem hitrega odpuščanja za cestna in gorska kolesa (5 mm).

Tehnične lastnosti (3)

Najvišja moč (40 km/h) 2200 W. Največji vzpon: 25 %.
Poustvarjanje spustov: da. Največji navor: 85 Nm.
Največja moč zaviranja: 250 N.
Vztrajnik: virtualni. Vztrajnost: različna do 125 kg. Kalibracija: ni potrebna. Podstavek: 575 × 750 mm.
Višina: 550 mm.
Mere zloženega trenažerja: 620 × 260 × 440 mm.
Teža: 21,5 kg.

Tehnične lastnosti (4)

Brezžična povezljivost: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open.
Kontrole: pametni telefon, tablica, ANt+FE C kolesarski računalnik, samostojen, računalnik prek antene ANT+. Podatki: kadenca, moč, hitrost.
Prikazovalnik: pametni telefon, tablica, kolesarski računalnik, športna ura, računalnik prek antene ANT+. Natančnost: <1 %.

Video