Sklic : 8643120
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
OBLAČILA ZA BABY GYM

Rožnata trenirka za malčke

DOMYOS
4.3/5
4.3/5

Barva : PINK

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Trenirka je mehka in udobna. Zgornji del ima okrogel ovratnik, spodnji del pa elastičen pas in predel gležnjev, da ostane na mestu. Ena prvih dveh Decathlonovih trenirk z zasnovo z minimalno odpadnega materiala. Prvi majhen korak k bolj odgovorni zasnovi.

Prednosti izdelka

Helps to develop autonomy Trenirko z lahkoto oblečejo tudi otroci sami.
Raztegljivost Raztegljiv material, da se otrok lahko prosto giblje.

Tehnične informacije

Kaj so minimalni odpadki?

Cilj je zmanjšanje tekstilnih odpadkov pri proizvodnji, začenši s stopnjo zasnove. Izdelki so zasnovani in izdelani po predlogi, ne le na osnovi skice.
To pomeni, da je izdelava vzorca ključni del postopka zasnove. Prepričali smo se, da se različni kosi izdelka odlično prilegajo drug drugemu in tako minimirali odpadke.

Zakaj uvedba pristopa zasnove z minimalno količino odpadkov?

Od 15 % do 20 % tkanin, ki se uporabljajo za izdelavo oblačil konča v obliki odrezkov. Odpadni tekstil pomeni neizkoriščen naravni vir. Pomembno je, da se težave lotimo pri izviru in maksimalno izkoristimo tkanine ter proizvajamo minimalno odpadkov med postopkom proizvodnje. Pri tem izdelku smo zmanjšali odpadke z 19 % na 9 %.

Testiranje izdelka

Ko snujemo naše izdelke, izberemo materiale in barve, ki otrokom niso škodljivi, ter dodatke (gumbe, vrvice itd.), ki jih ni mogoče pogoltniti. Prepričamo se, da materiali niso škodljivi, če jih otrok da v usta. Poleg teh standardov imamo v mislih otrokovo varnost v vseh pogledih, ko snujemo izdelek. Razlika je v podrobnostih.

Otrokov razvoj

Naše izdelke snujemo s pomočjo fizioterapevta, da bi lahko razumeli, kako pomagati otrokom k samostojnosti s pomočjo naših oblačil. "Izziv je, da otrokom preprečimo, da bi izgubili samozavest. Morate jim postaviti naloge, za katere vidijo, da jih lahko sami opravijo. To bodo ponavljali, dokler ne postanejo bolj samostojni in začnejo uporabljati te zadeve tudi na drugih stvareh," nam razloži Agathe, naša partnerica fizioterapevtka.

Otrokom pomagamo, da se začnejo sami oblačiti

Kako jim pomagamo? Z zadrgami, ki se enostavno zapenjajo, širokim ovratnikom, da se lažje oblačijo in ne zatikajo, vidnimi oznakami, da lahko pravilno obrnejo oblačila itd. Zahvaljujoč tem malenkostim, se bo vaš otrok začel postopoma oblačiti sam.

Copati so zasnovani za telovadbo za malčke.

Delno šport, delno igra in delno priložnost, da otrok raziskuje svet.
Telovadba za malčke pomaga pri psihomotoričnem razvoju otrok, ki se ob tem tudi zabavajo.
Otroci, stari od 1 do 6 let, se lahko udeležijo ur, pri katerih se uporabljajo posebne otrokom prijazne naprave.

Prednosti telovadbe za malčke

Vaš malček telovadi? Ste vedeli, da ta zabavna telovadba pomaga malčkom razviti motorične sposobnosti? Z vrsto aktivnosti in odkrivanjem novih občutkov se bo vaš mali športnik naučil vzdrževati ravnotežje, razvil bo motorične sposobnosti in koordinacijo in se zavedel, kaj vse je sposoben narediti. Je odličen način, da pridobi samozavest.

Kaj obleči za telovadbo za malčke?

Otrok se lahko zanese na udobje Domyosovih izdelkov: majic, hlač, legic in celo jaken. Cilj je, da je otrokom udobno in da jim ni potrebno ves čas vleči majice navzdol. Tehnične lastnosti so odvisne od ravni otrokovega razvoja.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
46% Poliester, 6% Elastan, 48% Bombaž
Navodila za vzdrževanje: Prati pred prvo uporabo. Kemično čiščenje ni dovoljeno.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 30° max - normalno
Strojno pranje - 30° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Likanje - maksimalna temperatura 110°C - Brez pare
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje

Naše obveze

Preizkusni izdelek Testiranje oblačila na pranje in sušenje je dokazalo, da oblačilo ohrani obliko in barvo. Teste redno izvaja neodvisni laboratorij, kar zagotavlja ohranjanje naših standardov kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe