Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
Siva trenirka za malčke
DOMYOS
8572444

Siva trenirka za malčke

11,99 €
Z davkom
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
  • Siva trenirka za malčke
Siva trenirka za malčke
Color :
Size :
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Trenirka je topla in udobna. Ima običajen kroj, spodnji del pa elastičen pas, da ostane na mestu.

PREDNOSTI

Helps to develop autonomy

Helps to develop autonomy

Trenirko z lahkoto oblečejo tudi otroci sami.
Toplota

Toplota

Trenirka bo ohranila telo toplo.
Raztegljivost

Raztegljivost

Raztegljiv material, da se otrok lahko prosto giblje.
Mehkoba

Mehkoba

Izjemno mehek material, da bo malčku udobno.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Kaj so minimalni odpadki?

Cilj je zmanjšanje tekstilnih odpadkov pri proizvodnji, ki se začne že pri zasnovi izdelka.Izdelki so zasnovani in izdelani z uporabo predloge vzorca in ne le na podlagi risbe.
To pomeni, da je izdelava vzorca ključni del postopka zasnove. Prepričali smo se, da se različni kosi izdelka odlično prilegajo drug drugemu in tako ustvarili čim manj odpadkov.

Zakaj smo sprejeli pristop oblikovanja z minimalno količino odpadkov?

Od 15% do 20% tkanin, ki se uporabljajo za izdelavo oblačil, konča v obliki odrezkov. Odpadni tekstil pomeni neizkoriščen naravni vir. Pomembno je, da se težave lotimo pri izviru in maksimalno izkoristimo tkanine ter med postopkom proizvodnje proizvajamo minimalno količino odpadkov. Pri tem izdelku smo zmanjšali odpadke z 18% na 9%.

Testiranje izdelka

Ko snujemo naše izdelke, izberemo materiale in barve, ki so varni za otroke, ter dodatke (gumbe, vrvice itd.), ki jih ni mogoče pogoltniti. Prepričamo se, da materiali niso škodljivi, če jih otrok da v usta. Ko snujemo izdelek, imamo poleg teh standardov v mislih otrokovo varnost v vseh pogledih. Razlika je v podrobnostih.

Otrokov razvoj

Naše izdelke snujemo s pomočjo fizioterapevta, da bi lahko razumeli, kako s pomočjo naših oblačil pomagati otrokom k samostojnosti. "Izziv je, da otrokom preprečimo, da bi izgubili samozavest. Morate jim postaviti naloge, za katere vidijo, da jih lahko sami opravijo. To bodo ponavljali, dokler ne postanejo bolj samostojni in začnejo uporabljati te zadeve tudi na drugih stvareh," nam razloži Agathe, naša partnerka fizioterapevtka.

Otrokom pomagamo, da se začnejo sami oblačiti

Kako jim pomagamo? Z zadrgami, ki se enostavno zapenjajo, širokim ovratnikom, da se lažje oblačijo in ne zatikajo, vidnimi oznakami, da lahko pravilno obrnejo oblačila itd. Zahvaljujoč tem malenkostim se bo vaš otrok začel postopoma oblačiti sam.

Telovadba za malčke

Šport in igra dajeta otroku priložnost, da raziskuje svet!
Telovadba za malčke pomaga pri psihomotoričnem razvoju otrok, ki se ob tem tudi zabavajo. Otroci, stari od 1 do 6 let, se lahko udeležijo tečajev, pri katerih se uporabljajo posebne, otrokom prijazne naprave.

Kaj obleči za telovadbo za malčke?

Otrok se lahko zanese na udobje Domyosovih izdelkov: Kratke majice, tekaške hlače, pajkice in puloverji z zadrgo! Cilj je, da je otrokom udobno in da jim pri igri ali športu ni potrebno ves čas popravljati oblačil. Tehnične lastnosti so odvisne od ravni otrokovega razvoja.

Video