Sklic : 8536329
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI IN MEHKE VABE

Rdeč trnek TENYA SPARA (58 g)

FLASHMER
Decathlon
Trnek z glavo je zasnovan za ribolov blizu dna z naravno vabo. Trnek ima klasično stožčasto obliko Tenya. Širok spodnji del in nizek center ravnotežja omogočata, da se plosko postavi na dno.

Prednosti izdelka

Globina potapljanja Zaradi posebne oblike se dobro oprime dna.

Tehnične informacije

Lastnosti

Oblika: Spara.
Vrsta: Tenya. Teža: 58 g. Barva: rdeča.

Konica za zadržanje vabe

Kovinska konica drži kozico na svojem mestu in prepreči, da bi drsela po vratu trnka v močnem toku ali med premikanjem.

Glavni trnek

Trnek je ojačan, izjemno oster in oblikovan tako, da se popolnoma prilagodi obliki kozice ter tako poskrbi za naravno predsvavitev vabe.

Pomožni trnek

Pomožni trnek je izdelan iz močne žice in je zelo oster. Zaradi velikosti je ta majhen, a močen trnek, odličen za usta rib iz družine šparov. Kozico bo predrl ob najmanjšem ugrizu in riba ne bo imela nobene možnosti več.

65 Ib vrvica s silikonskimi nitkami

Vrvica na pomožnem trnku ima tanke nitke iz fluorescentnega silikona, ki odsevajo barve trnka. Dolge in prožne nitke predstavljajo noge in tipalke kozice. Zaradi rahlih tresljajev je trnek še bolj privlačen.

Pokončen položaj

Zaradi posebne ploske oblike ene strani, se trnek vedno plosko usede na dno in se ne prevrača. Na dnu leži pod kotom 45 ° in je zato dvignjen od tal. Tako prepreči tveganje za zatikanje ob ovire. Naravna predstavitev kozice je bistvenega pomena pri ribolovu brancinov, ki so znani po svojem nežnem ugrizu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe