Sklic : 8593542
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TEK, GPS URE

Siva multišportna GPS ura s črnim pasom GARMIN FENIX 6 PRO

GARMIN
Decathlon
Ura je zasnovana za športnike in pustolovce, ki so pripravljeni na vsak izziv. Ta robustna multišportna GPS ura zmore shranjevati zemljevide, glasbo, pametno načrtovanje hitrosti in veliko več za vaše treninge.

Prednosti izdelka

Funkcije GPS/GLONASS/GALILEO, merilnik utripa na zapestju, barometer, funkcija ClimbPro.
Treniranje Funkcija PacePro: upravljanje vašega tempa v skladu s profilom za tekmovanje.
Avtonomija Funkcija upravljanja z energijo.
Vodoodporen Plavanje pod vodo (10 ATM)
Povezljivost Garmin Pay™: brezstična plačilna rešitev.

Tehnične informacije

Kakovost v zasnovi

Robustna in napredna zasnova vključuje 1,3-palčni zaslon, ki je zmeraj aktiven in 18-odstotno svetlejši od prejšnji modelov Fēnix. Narejen je iz jeklenega okvirja ali pa okvirja z oblogo iz amorfnega ogljika (DLC) in je preizkušen v skladu s standardi ameriške vojske.

Tehnologija PacePro

Edinstvena funkcionalnost PacePro vam pomaga upravljati z vašo hitrostjo v skladu z vašim tekmovalnim profilom, tako da vam daje nasvete, ki so prilagojeni vaši ravni zmožnosti.

Upravljanje z energijo

Preverite vpliv različnih nastavitev in senzorjev na trajanje baterije vaše ure, tako da zlahka naredite potrebne spremembe.

Podatki o zmogljivosti

Prikaz naprednih podatkov med treningom, vključno z dinamiko tekmovanja, VO2Max, prilagojenim za temperaturo in višino, pripomočki za okrevanje in veliko več.

Športne aplikacije

Uporabite prednastavljene profile aktivnosti za tek po brezpotjih, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, tek na smučeh, golf in številne druge.

Evropski zemljevidi TopoActive in zemljevidi smučišč

Uporabite evropske zemljevite TopoActive, da se odpravite na pustolovščino in preverite imena prog ter njihove stopnje zahtevnosti za več kot 2000 smučišč iz vsega sveta.

Funkcija ClimbPro

Uporabite načrtovalnik vzpona ClimbPro za prikaz informacij o vašim trenutnem in prihodnjih vzponih v realnem času, vključno z odstotkom naklona, razdaljo in razliko v nadmorski višini.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe